Andrijana Lazić (28) koja je tragično izgubila život padom sa 24. sprata u Dubaiju, trebalo je da uđe u muzičke vode i postane koleginica kućnom prijatelju svoje porodice, folkeru Milošu Bojaniću.

Andrijanu je prerana smrt sprečila da postane pevačica, a članovi njene porodice van sebe su nakon tragedije koja ih je zadesila. U Velinom selu nadomak Bijeljine održava se sahrana mlade Andrijane, a jedan od onih koji prisustvuju je i Miloš Bojanić sa suprugom. 

Foto: Telegraf

 

Bojanić je sa suprugom Brankom stigao u Velino selo gde je najpre došao u kuću tragično stradale pevačice kako bi izjavio saučešće.

Foto: ATAIMAGES

 

Vidno ožalošćen pevač je došao na sahranu, a u ruci je nosio venac sa oproštajnom porukom.

Podsetimo, folker se oglasio kada je saznao tragične vesti, te je otkrio da je mlada pevačica bila rado viđen gost u njihovoj kući.

– Sa celom porodicom smo prijatelji. To je jedna dušica, mnogo druželjubivo dete. Bila je jako vezana za moju Branku. To rečima ne mogu da vam opišem koliko su se volele. I mene kad god vidi uvek je pokazivala poštovanje. Jednom prilikom mi je rekla:“Čika Miloše, ja želim da pevam“. Zanimalo je kako funkcioniše estrada, želela je sve da zna. Savetovala se sa mnom. Rekao sam joj ko peva zlo ne misli. Video sam u njoj želju za muzikom. Lepa je, mlada i preporučio sam joj da treba da radi na svojoj karijeri. Tako je i bilo. Snimila je sa Raletom pesme i kod nas u kući u Sremskoj Kamenici je uradila spot. Ali, eto sudbina je htela nešto drugo. Bila je luda za Brankom i voljena u svakom društvu. Nažalost, cela porodica je zavijena u crno. Žensko dete, posebno vezana za svog oca – ispričao je Miloš.


Originalni tekst