Izabranica kontroverznog jutjubera naišla je na žestoku osudu javnosti zbog provokativnog video-zapisa!

Influenserka Anja Blagojević, poznatija kao devojka srpskog jutjubera Bake Praseta, veoma je aktivna na društvenim mrežama.

Ona je objavila snimak sa odmora na Sejšelima, a tom prilikom možemo je videti u više nego provokativnom izdanju.

Bogdanova izabranica fotografisala je pejzaž, obučena u tanga kupaći koji je istakao njene obline i jedva pokrio grudi, a video koji je podelila sa svojim pratiocima za kratko je vreme prikupio skoro 75.000 lajkova i sijaset negativnih komentara.

„Gu*icom kroz svet…a onaj kockom…savršen život boli vas uvo…ima šta pratioci vaši da nauče od vas…“, „Kako vam ne dosadi ovo jedno te isto? Bukvalno putovanja samo za Instagram, za slikanje gu*ice, tela i menjanje kostima? Da se razumemo, zgodna jesi, ali znači svaka poza ista svaki dan, isti ugao i samo slikanje sebe. Momak kad priča ne prestaje da vrišti, ne skida se sa ekrana, a cura ide tu i tamo na plaže redovno samo za slikanje gu*ova da se pokaže na mrežama. Ma koji interesantan život, nema dalje“ , „Kao šatro slika nešto, a svi znamo da je fokus da se gu*ica što bolje vidi.. jadno“, „Mogla si se gola komotno skinuti“ – samo su neki od mnogobrojnih komentara ispod Anjine objave.


sledeća vest

Originalni tekst