LIDER Demokratske narodne partije Milan Knežević u svom stilu odgovorio na sankcije zvaničnog Zagreba da mu se uskrati ulazak u Hrvatsku. On je tim povodom na društvenoj mreži Instagram podelio pesmu pod nazivom „Persona non grata“.

ФИНО ЗВУЧИ ЗАБРАНА У СВЕТУ ПО СВЕМУ ТУЂЕМ Кнежевић Хрватима: Шта ако ме буду молили да уђем (ФОТО)

Foto: DNP

Foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, hrvatske vlasti proglasile su Milana Kneževića, Andriju Mandića i Aleksu Bečića za persone non grate zbog „sistemskog delovanja na narušavanju dobrosusedskih odnosa sa Hrvatskom i kontinuiranog zloupotrebljavanja Hrvatske u unutarašnje političke svrhe“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Pročitajte više

ČETIRI KAĆUŠE LANSIRANE NA AMERIČKU BAZU: Čeka se izveštaj o žrtvama

ČETIRI „KAĆUŠE“ LANSIRANE NA AMERIČKU BAZU: Čeka se izveštaj o žrtvama

ČETIRI rakete Kaćuša lansirane su na iračku vazdušnu bazu Ain al-Asad u kojoj su smeštene koalicione snage predvođene SAD, izjavila su dva bezbednosna izvora.

26. 07. 2024. u 07:03

DIGNUTI RUSKI I KINESKI BOMBARDERI, AMERIKA POSLALA BORBENE AVIONE: Reagovala i Kanada, Vašington besan - Neviđena provokacija (VIDEO)

DIGNUTI RUSKI I KINESKI BOMBARDERI, AMERIKA POSLALA BORBENE AVIONE: Reagovala i Kanada, Vašington besan – „Neviđena provokacija“ (VIDEO)

RUSIJA i Kina po prvi su put izvele let strateških bombardera u zajedničkoj patroli u blizini Aljaske, što upozorava na sve širi okvir sposobnosti vojnog partnerstva, koje izaziva sve veću zabrinutost u SAD-u i među njihovim saveznicima.

26. 07. 2024. u 07:28

Komentari (0)

Najnovije iz rubrike

Originalni tekst