IGRAČI Filadelfija iglsa će pokušati da se vrate na pobedničku stazu kada od 22: 30 budu ugostili divizionog rivala, Njujork džajantse.

ФИНАЛИСТИ СУ У ОЗБИЉНОМ ПРОБЛЕМУ: Филаделфија је доживела три узастопна пораза!

Foto Profimedia

Iako je nakon 11 kola imala skor 10-1, Filadelfija nije bila na prošlosezonskom nivou kada je dogurala do Superobla. Dobijala je utakmice na “mišiće“ protiv dosta slabijih rivala, a kada je konačno poražen srušila se kao kula od karata.

Iglsi su doživeli tri uzastopna poraza, a najgori je bio onaj protiv Dalasa koji ih je demolirao sa 33: 13 i tako preuzeo prvo mesto u Istočnoj diviziji Nacionalne lige.

Ipak, Kaubojsi su sinoć poraženi od Majamija i tako su otvorili vrata prvog mesta Filadeliji koja bi morala da iskoristi tu šansu. 

Neće joj biti lako jer joj na noge dolazi divizioni rival, Njujork džajantsi koji igraju dosta bolje od kada je na kvoterbeka postavljen Tomi Devito.

Amerikanac italijanskog porekla je preuzeo mesto startera pre četiri kola i za to vreme su ostvarili tri pobede uz prošlonedljni poraz od Nju Orleansa (6: 24).

Generalno gledano gosti nemaju za šta da igraju, ali uvek je lepo sprečiti velikog rivala da napravi neki uspeh i igrači Džajantsa će biti orni da to učine večeras.

Ukoliko slavi, Filadelija će pored prvog mesta u diviziji, zauzeti drugo u konferneciji i zaista ne bi smela da propusti ovu priliku.

Kvoterbek domaćina Džejlen Hurts se baš mučio za vreme negativnog niza i vreme je da odigra dobru partiju i povede svoj tim ka novom trijumfu.

NAŠ TIP: prvo poluvreme hendikep 1 (-5,5) (kvota 1,50)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE „KLADIONIČARSKE PRIČE“

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Originalni tekst