Za sve fanove popularnog američkog glumca, reditelja i producenta, Denzela Washingtona, ova nedelja će biti vrlo uzbudljiva jer će moći da uživaju u fenomenalnim kadrovima i scenama koje će doneti kanal FilmBox Extra i film „Sedmorica veličanstvenih“. Nedelja će se nastaviti u istom ritmu jer će kanal FilmBox Premium emitovati triler „Čovek od poverenja“, a sam kraj nedelje donosi komediju „Petunija“ na kanalu FilmBox Stars. Sve filmoljupce do kraja nedelje očekuje vrlo kvalitetan sadržaj, a više informacija nalazi se u nastavku…

Bez obzira na to da li je tekuća nedelja na poslu bila stresna ili ne, dobro je znati da FilmBox kanali, a u ovom slučaju kanal FilmBox Extra nudi veoma uzbudljivu tematiku. Tome ide u prilog i činjenica da akcija „Sedmorica veličanstvenih“, u kojoj glavne uloge tumače Denzel Washington, Chris Pratt i Ethan Hawke, svakako može da zainteresuje mnoge filmoljupce! U ovom filmu sedmorica revolveraša različitog porekla okupljaju se na zahtev osvetoljubive mlade udovice kako bi zaštitili njen grad od privatne vojske destruktivnog industrijalca. Takođe, oni pokazuju i svoju humanu stranu, baš kao i seljani koji prvi put uviđaju da su sposobni da se izbore za svoja prava. S obzirom na to da vestern filmovi nikada neće izaći iz mode, svi zainteresovani ne bi trebalo da propuste emitovanje u petak u 22.35h.

Ljubitelje trilera i kriminalistike zasigurno neće ostaviti ravnodušnima film „Čovek od poverenja“ koji predstavlja priču o Beriju Monkovu, mladom harizmatičnom mladiću koji svoju poslovnu karijeru započinje u garaži, pranjem tepiha, a zatim, uz pomoć laži, prevara, manipulacije i krađe postaje biznismen, imućni direktor koji stiže do samog vrha. Кada je uhvaćen, osuđen je na kaznu od osam godina zatvora. Ipak, kada se promenio, FBI mu pruža šansu da im pomogne u hvatanju prevaranata koji su slični njemu. Ali, da li je ova njegova promena stvarna i dugotrajna? Emitovanje je zakazano za subotu u 22h na kanalu FilmBox Premium.

Poslednji predlog za ovu nedelju, ali svakako ne najmanje važan jeste komedija „Petunija“ koja će se u nedelju od 21h emitovati na kanalu FilmBox Stars. Neobična njujorška porodica mora da se izbori sa sumnjama u život, veze i nepredvidljivost ljubavi. Ovo je disfunkcionalna porodica koja je na ivici nervnog sloma i pokušava to da izbegne. Petunija prekraja živote braće Čarlija, Adrijana i Majkla, koji moraju zaboraviti sve čemu su ih učili njihovi roditelji, psihoanalitičari jer sve što su do sada usvojili jeste pogrešno. Svi zainteresovani će uživati u glumi koju će prikazati Tobias Segal, Thora Birch i Christine Lahti.

Post Views: 6

Originalni tekst