Marija Kulić je ove sedmice vođa, danas je dijelila budžete, pa je žestoko osula paljbu po Aleksandri Nikolić, za koju smatra da može bilo ko da je ima, što je, kako kaže, dokazao Filip Car u odnosu sa njom.

Lepi Mića je skočio u odbranu Aleks, ali je Marija nastavila da veliča Cara a da ponižava Aleks koja ju je razočarala.

– Filip je neko ko uđe u rijaliti da se ovdje igra sa odabranim djevojkama, za koje zna da će da učestvuju u igri, a opet kažem da su one krive u svemu tome. Car pokaže kakve su ove djevojke i nije dozvolio da daju lažnu sliku narodu o sebi, da Aleksandra nije vjerna. Aleksandru može da ima ko hoće, kad hoće i koliko hoće, to je dokazala sama, a dokazao je i Filip – rekla je Marija.

– Pričala si o meni, pričaj o Filipu, koji te je najstrašnije vrijeđao – odbrusila je Aleks.

– Prije 10 dana si ovdje rekla: “Tužba za Filipa Cara”, a sad kažeš da je Ivan smrad. Tvoja najveća ljigavština je što si dala srednji budžet Filipu Caru – ubacio se Lepi Mića.

– Ja njega cijenim kao rijaliti igrača, jedan je od najboljih. On je prošle sezone bio sa udatom ženom, uspio je da razvede brak od pet godina – nastavila je Marija.

– I ti to nagrađuješ? Poslije napadaš mene, a ti praviš ovdje cirkus. Mislio sam da imaš ozbiljan karakter i riječ, ali nemaš. Komentariši prema sebi, on je tebe ovde najstrašnije vrijeđao – dodao je Lepi Mića.

– Ja njega ne podržavam da jedan muškarac treba tako da radi, ali mnoge se foliraju, a on je tu koji razotkriva njihova lica. Do kraja rijalitija sve tri će biti u opticaju kod Cara, dokle god on to bude htio. Mi smo izgladili odnose jer smatram da je Car dobar čovjek, voli da bude bitan, da mafija i da se širi pred kamerama, a znam da napolju nije takav. Car je drugačiji i bolji 200 puta od onoga što ovdje pokazuje – pričala je Marija.

– Aleks ti nikad ništa ružno nije uradila daješ joj mali budžet i vrijeđaš je, a Caru koji te je vrijeđao se dodvoravaš. Od danas te ne smatram ozbiljno, nego si obično laprdalo. Izgubila si kompas – rekao je Mićo.

(express/srbijadanas)

Originalni tekst