U Cineplexx bioskopima februar će sigurno obeležiti „Dani ljubavi“, koji će trajati od 8. do 18. februara i najkreativnijim posetiocima će doneti putovanja u neke od najlepših gradova Evrope!

U kreativnom konkursu mogu učestvovati svi posetioci koji ostave poruku na pitanje „Koji biste filmski momenat voleli da doživite u…..?“. Destinacije za koje možete osvojiti avionske karte za Vas i Vašu „drugu polovinu“ jesu: Barselona, Amsterdam, Pariz, Rim, Prag, Berlin, Lisabon i Porto.

Za Dan zaljubljenih, 14. februara, od 18.30č do 20.30č, očekuje vas i „Date Night“ sa još sjajnih poklona za parove, a filmovi koje tada možete pogledati su: „Sunce mamino“, „Nedelja“, „Bob Marli: One Love“, „Živi i zdravi“, i „Divno venčanje“.

„Bob Marli: One Love“, film koji u svom naslovi nosi reč „ljubav“, imaće svoju svečanu projekciju 13. februara u 20č, u Cineplexx Galerija bioskopu, a na Dan zaljubljenih će se održati i IMAX premijera naučno-fantastične akcije „Madam Veb“, u 20č, u Cineplexx Galerija Beograd bioskopu.

Još jedna premijera održaće se 08. februara, u 20č, u Cineplexx Galerija Beograd i Cineplexx Niš bioskopima, i to premijera filma koji je nominovan u čak 11 kategorija za Oskara i koji je osvojio Zlatnog lava u Veneciji!

Film „Jadna stvorenja“ je sigurno favorit za Oskara, te ne propustite ovo premijerno veče koje s razlogom nosi naziv „U susret Oskaru“.

Filmovi koji stižu na redovan repertoar Cineplexx bioskopa su:

  1. „Jadna stvorenja“ – film nominovan u 11 kategorija za Oskara i dobitnik Zlatnog lava u Veneciji.

Od reditelja Jorgosa Lantimosa i producentkinje Eme Stoun dolazi neverovatna priča o fantastičnom napredku mlade žene, Bele Bakster (Stoun), koju briljantni naučnik, dr Godvin Bakster (Vilem Defo) ponovo vraća u život. Pod Bakterovom zaštitom, Bela je željna učenja. Međutim, zbog žudnje za svetom koji joj nedostaje, ona beži sa Dankanom Vederbernom (Mark Rufalo), uglađenim i razvratnim advokatom u vrtoglavu avanturu širom kontinenata. Oslobođena predrasuda svog vremena, Bela postaje nepokolebljiva u svojoj nameri da se zalaže za jednakost i slobodu.

#romantični #ljubavni #naučna-fantastika

Početak prikazivanja filma: 08.02.2024.

  1. „Živi i zdravi“ – dva dana pre svadbe Dragana odlučuje da ipak ne želi da se uda.

Međutim, sve je spremno: rodbina je pozvana, pokloni kupljeni, muzika plaćena, a pršuti isfetani. Za Lesa, strogu i surovu glavu mladoženjine porodice, nema govora o otkazivanju. Svadba mora da se desi, on svoj obraz pred narodom neće tek tako izgubiti. Zanesen romantičnom idejom o braku i ljubavi, mladoženja Momo se nada da će mlada zaista ostati. Tako kreće najveća farsa ikad priređena na poluostrvu, začinjena velikom količinom dinamita, kako tradicija i običaji nalažu.

#komedija #drama

Početak prikazivanja filma: 08.02.2024.

  1. „Poslednja noć ljubavi“ – Ceo utisak urbane džungle u kojoj se radnja odvija pojačavaju autentični sicilijanski i kalabrijski dijalozi.

Policijski poručnik Franko Amore pozvan je da istraži pucnjavu u kojoj je poginuo njegov najbolji prijatelj i dugogodišnji partner, a koja se odigrala tokom pljačke dijamanata. Ionako težak zadatak otežava činjenica da je ovo Amoreova poslednja noć pred penzionisanje. Oni koji su odgledali ovaj film kažu da odavno nisu toliko uživali u trileru, i da je uzrok tog osećanja odlična gluma i sjajan scenario.

#drama #triler

Početak prikazivanja filma: 08.02.2024.

  1. „Ružica i kamena trolica“ – Kada je Silk kidnapovan od strane kamenog trola, Ružica konačno mora da prevaziđe svoje strahove od svega i usuđuje se da spase svog prijatelja.

#animirani #porodični

Početak prikazivanja filma: 08.02.2024.

  1. „Divno venčanje“ – Nastavak napete ljubavne priče po istoimenom romanu – između Ebi, devojke koja beži iz prošlosti, i Trevisa, lošeg dečka kojeg upoznaje na koledžu.

#komedija #romantični #ljubavni

Početak prikazivanja filma: 08.02.2024.

  1. „Dina“ ponovo stiže na bioskopska platna, a uskoro nas očekuje i nastavak ovog hit naslova.

Priča prati Pola Atreidesa iz kuće Atreides, sjajnog i nadarenog mladića rođenog za velike stvari, koji mora da otputuje na najopasniju planetu u svemiru kako bi osigurao budućnost svoje porodice i svog naroda. Kada se nađe usred sukoba oko ekskluzivne distribucije najcenjenijim resursom koji postoji, najvrednijem elementu galaksije koji se nalazi samo na Arakisu i koji može otključati najveći potencijal čovečanstva, u kom će preživeti samo oni koji mogu da pobede svoj strah.

#avantura #drama #naučna-fantastika

Početak prikazivanja filma: 08.02.2024.

Dostupan i u IMAX formatu.

  1. „Sunce mamino“ sa premijernom projekcijom u sredu 14. februara*.

Topla porodična priča ispričana iz ugla do ušiju zaljubljenog tinejdžera koji ne bira sredstva kako da dođe do devojke u koju je zaljubljen.

#komedija

*Početak prikazivanja filma: 15.02.2024.

Post Views: 24

Originalni tekst