Deveto izdanje Fashionmag42 Beauty & Fashion Foruma održaće se 27. februara u hotelu Zepter na Terazijama. Posetioci foruma imaće priliku da upoznaju KIKO Milano makeup proizvode iz najnovije Stellar Love kolekcije kroz makeup prezentaciju koju će održati celebrity makeup artist Svetlana Sremčević.

Svetlana će kreirati poseban makeup look sa akcentom na novu KIKO Milano Stellar Love kolekciju i otkriti nam beauty trikove kako da sa lakoćom koristimo proizvode ovog italijanskog brenda.

Fashion Forum predstavlja modne prezentacije brendova: Danijela Božić, MSaturday, Yklla i Marija Aidooklin Atelier, powered by Avon.

Danijela Božić je dizajnerka iz Srbije koja je tokom dve decenije uspešne karijere svojim kreacijama ostavila veliki pečat na mnogim modnim događajima širom sveta i za svoj rad dobila brojne nagrade.

MSaturday je brend dizajnerske odeće, koji je osnovan u februaru 2020. godine u Beogradu. Brend je dobio ime po prvom slovu imena sestara Milice i Maje, a drugi deo imena po njihovom prezimenu Subotić.

Na vrhu uspeha YKLLA je strast i neumorna posvećenost kreativnosti i personalizovanom stilu. U svetu u kome je moda izraz individualnosti, YKLLA je uspela da postane sinonim za eleganciju i inovaciju.

Kolekcija „Heartbeat“ i uopšteno brend Marija Aidooklin Atelier je za otmenu i ženstvenu ženu sigurnu u sebe i svoj istančan ukus. Jedan deo inspiracije za kolekciju leži u glamuru, eleganciji i romantici negovanih lepotica pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka.

Aksesoari: Zepter Hyperlight eyewear naočare, Eisladen x REVERSAYA torbe by Sisters Code Atelier, projekat koji podržava Vlada Švajcarske kroz Švajcarsku agenciju za razvoj i saradnju (SDC) u okviru globalnog IOM-UNDP programa „Migracije u funkciji održivog razvoja“.

Partneri foruma: Beautydesk i magazin Nedeljnik, Zepter, CardURL i Baberya.media

Moderatori: Vladana Veljković i Dragana Ferlinc

Prijave za Beauty & Fashion Forum slati na: IG @fashionmag42serbia

Post Views: 20

Originalni tekst