Kilijan Mbape, bivši najplaćeniji fudbaler u PSŽ-u, sada će se naći na trećem mestu liste najplaćenijih fudbalera Real Madrida u španskoj La Ligi.

ФАНЦУЗ НИЈЕ НАЈПЛАЋЕНИЈИ ИГРАЧ: Ево ко највише зарађује у Шпанији

FOTO: AP/Tanjug

Iako je u PSŽ-u zaradio impresivnih 200.000.000 evra u poslednje dve godine, njegova godišnja plata od 31,2 miliona evra u Real Madridu predstavlja značajan pad u odnosu na prethodni ugovor.

Prilikom dolaska u „kraljevski klub“, Mbape je dobio neverovatnih 100.000.000 evra bonusa za transfer. Osim toga, dogovorio je i deo od prodaje svojih dresova, što mu donosi dodatne prihode i čini ga jednim od najpoželjnijih fudbalera u marketinškom smislu. Ipak, i pored svega toga, Mbape će biti tek treći najplaćeniji igrač u Real Madridu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Foto: Profimedia

Na listi najplaćenijih fudbalera La Lige, pored Embapea, nalaze se i drugi igrači Real Madrida poput Vinisijusa Žuniora, Davida Alabe, Džuda Belingema, i Tiba Kurtoe, što pokazuje veliku finansijsku moć ovog kluba. Sa druge strane, Barselona takođe ima značajan broj igrača među najplaćenijima, a Frenki de Jong se ističe kao najplaćeniji fudbaler La Lige sa godišnjom platom od 37,5 miliona evra.

Holanđanin godišnje inkasira impresivnih 37,5 miliona evra, dok se Robert Levandovski nalazi odmah iza njega sa godišnjom platom od 33,5 miliona evra. Ova dva fudbalera su među najplaćenijima u La Ligi, što pokazuje veliku finansijsku konkurenciju između Barselone i Real Madrida.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Mbapeov ugovor sa Real Madridom pokazuje koliki uticaj marketinških prava može imati na zaradu fudbalera. Njegova sposobnost da privuče pažnju navijača i sponzora rezultirala je značajnim dodatnim prihodima, čineći ga jednim od najunosnijih igrača na svetu.

BONUS VIDEO Inijesta o Jamalu: Za šesnaestogodišnjaka nije normalno to što radi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

DEBI SRPSKOG STRUČNJAKA: Dejan Stanković je doveden u prestonicu da vrati gladijatore u sam vrh ruskog fudbala

RUSIJA JE BESNA: Dronom ubijen Ivan Šaljnev

RUSIJA JE BESNA: Dronom ubijen Ivan Šaljnev

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva „specijana vojna operacija“, dolaze iz sfere sporta.

21. 07. 2024. u 15:13

Originalni tekst