Darko Lazić je utorak veče u restoranu koji u Beogradu drži njegov kolega Sloba Radanović, promovisao svoj novi album pod nazivom “Sve mi smeta”. Na ovu žurku koja je potrajala do duboko u noć, popularni pjevač je okupio, pored brojnih predstavnika medija, i svoje prijatelje, saradnike, kolege, članove porodice… Njegova supruga Katarina, što je odmah primjećeno, srdačno se pozdravila i poljubila sa Darkovom majkom Brankom što bi trebalo da demantuje sve ranije napise da njih dvije nisu u dobrim odnosima.

Darkova supruga i Anastasija Buđić

Lazić je prilikom dolaska na promociju iznenadio medije sa stajlingom, ali vrlo brzo se presvukao u crno elegnato odijelo. Izjavio je da nije planirao da objavi album, ali se u jednom trenutku kod njega našlo desetak dobrih pjesma I onda je odlučio da ih snimi i objavi zajedno. Smatra da nema pjesme koja se izdvaja “na prvu” i da se odmah može reći da je hit, već očekuje da sve pjesme postanu hitovi i budu slušane.

Na promociji su bili i svi njegovi prvi saradnici – menadžer Enes Hadžić, autori pjesama Dejan Kostić, Mersed Hadžić, Dragan Brajović i drugi. Od kolega i kolegica bili su tu Emir Habibović, Sandra Rešić, Goga Sekulić, Andreana Čekić, Fran Pujas, Mahrina, Sloba Radanović, i drugi.

I Darkova kuma Andreana Čekić je pri dolasku iznenadila svojim stajlingom. Pjevačica je došla u patikama, namjeravajući da se preobuje u štikle, ali prilikom izlaska iz kola vidjela je da je u kesi ponijela samo jednu cipelu. Nije se, međutim, mnogo uznemirila zbog toga, rekavši sebi “Zašto da ne idem ovako, šta mi fali u patikama?!”. Kad je stigla do Lazića i rekla mu šta joj se desilo, on je odmah kumi ponudio svoje cipele, što je nasmijalo sve koji su se okupili oko njih.

Sandra Rešić je imala problema u namještanju dekoltea, ali je kao i drugi izvođači koji su došli na promociju rado odgovarala na pitanja novinara. Ipak, nije htjela da do kraja sve otkrije. Na pitanje da li ima dečka, rekla je zagonetno:

Mahrina

-Zvanično nemam nikog, a nezvanično mislite o tome!

Tekst i foto: Slavica Danilović

Originalni tekst