Dugočekivani i dugo najavljivani solistički koncert Milice Pavlović u Štark areni napokon je održan. Seksi senjorita je ispunila očekivanja svojih fanova i priredila skoro trosatni šou satkan od njenih pjesama, nastupa plesača, nekoliko gostiju, bogatu scenografiju i scenske efekte…

Koncert je otvorila pjesmom „Boginja“ koju je pratila adekvatna scenografija i pjevačicin stajling, a publika nije krila oduševljenje spektakularnim početkom. „Večeras ste moji, a ja sam zauvek vaša“, bilo je prvo što je poručila Milica.

S pet albuma i 55 pjesama koje je snimila ona je imala dovoljno mogućnosti da napravi pravi izbor i dođe do srca svoje publike. U jednom trenutku oduševljena i sama s onim što joj se dešava i  dokle je dosegla njena karijera, dva puta je ponovila: “Drago mi je što smo večeras zajedno. Puno mi je srce“. Malo kasnije je, pomalo prkosno, dodala: „A, mnogi su govorili da seljančica iz Bunibroda neće uspjeti“.

Šako Polumenta u društvu Ljupke Stević
Šako Polumenta u društvu Ljupke Stević

Prvi gost na koncertu bio je Cobi, koji je sa Milicom otpjevao duet „Ilegala“, a publika ih je uglas pratila. Potom je pjevačica sa par balada malo smirila atmosferu, da bi novo oduševljenje nastalo kada je najavila „velikog gospodina“ Sašu Saleta Matića, što je skoro potpuno ispunjena Arena pozdravila vrištanjem i  apaluzom. Sa Matićem je izvela njihov duet „Oko moje“, a potom je Saša solo otjevao još dvije svoje pjesme.

Kao gost očekivala se i Jelena Karleuša, pa se to i desilo. „Odlučila sam da ove večeri budu sa mnom, sa vama, prije svega, moji prijatelji. Lijepo je da imate prijatelja koji je toliko hot…

-Stiže moja omiljena kučketina“ – riječi su kojima je Milica najavila Karleušu koja se na bini pojavila polugola u kostimu sa pištoljima preko grudi i gaćica. Zajedno su otpjevale duet „Mashallah“, dok je Jelena sama izvela hit „Karly bitch“, kao i numeru „XY“ kada je na sebe obukla bijelu bundu. Gost na koncertu bio je i Miličin prijatelj i kolega iz “Zvezda Granda“ Nebojša Vojvodić, a vrhunac njenog nastupa bio je trenutak kada je zapjevala valjda svoj najveći hit „Provjereno“.

Jelena Karleuša se prilikom dolaska na koncert pokušala sakriti od snima...
Jelena Karleuša se prilikom dolaska na koncert pokušala sakriti od snima…

Pavlovićevu je podržao veliki broj kolega i drugih ljudi sa estrade, među kojima i Dragan Brajović Braja, Leontina, Tijana Dapčević, Šako Polumenta, Ljupka Stević, Suzana Jovanović, Ćemo, Husa Alijević, Filip Miletić, Ana Sević, Gabrijela Pejčev, Ljilja Jorgovanović, Žika Jakšić, Andrija Jo i drugi. Iz lože su koncert posmatrali i Miličin tata Dragoslav i njena maćeha sa kćerkama. Takođe u loži je bila i Miličina tetka sa kojom ima vrlo blizak odnos.

Tekst i foto: Slavica Danilović

Originalni tekst