Dejan Dragojević danima na Instagramu postavlja snimke sa misterioznom djevojkom. I dok su mnogi nagađali ko je nova izabranica, mediji su došli do saznanja da je riječ o atraktivnoj voditeljici, Tamari Galijano.

Sve je potvrdila Tamara, koja je otkrila da su varnice sjevnule odmah na prvi pogled poslije slučajnog susreta na jednom događaju.

– Ne znam stvarno kako ste to uspjeli da saznate, ali imate tačne informacije. Istina je da smo Dejan i ja na početku jedne lijepe priče. Varnice su sjevnule na prvu, kao što možete da vidite na snimku, koji je nastao krajnje spontano. Volim frajere koji ne kalkulišu. Dejan je na sve načine pokušavao da dođe do mene i uspio je. Od četvrtka se ne razdvajamo, toliko smo se smijali kad su ljudi pomislili da je na snimku na kome se vide naše ruke – Dalila. Kakva crna Dalila, ona je davna prošlost! Dejan je pravi džentlmen. Žao mi je samo što je do sada pravio katastrofalne izbore kada su žene u pitanju. Ovog puta je napravio pravi izbor. Vidjećemo koliko će sve ovo trajati, ali važno je da se zna da je sada Dejan – zauzet dečko – priznala nam je Tamara.

Međutim, Tamara je bila poznata i prije ljubavne priče sa pobednikom “Zadruge 5”, Dejanom Dragojevićem. Javnost je pamti po sukobu sa ocem Maje Marinković, Takijem.

Do sukoba je došlo kada je otac Maje Marinković, Taki Marinković riješio da tuži voditeljicu, jer je na specifičan način komentarisala ponašanja njegove kćerke i novopečenog zeta Bilala Brajlovića.

Takija je to duboko povrijedilo budući da je shvatio kao insinuaciju da su bili intimni, zbog čega je riješio da podnese tužbu. Marinković se nakon javnog prepucavanja, sreo sa voditeljicom tokom gostovanja na televiziji, gdje je demonstrativno napustio studio kada je ugledao, ali naposlijetku ipak su uspjeli da smire strasti i da pronađu zajednički jezik.

Inače, nakon dvostrukog razočaranja koje je Dejan doživio, najprije sa bivšom ženom Dalilom Dragojević, a potom i s djevojkom Aleksandrom Nikolić, odlučio je da svoj ljubavni život više ne eksponira u javnosti, a koliko je odlijepio za njom, svjedoči i to što prekršio svoje obećanje, kada je podijelio emotivne trenutke sa novom izabranicom.

(express/plusonline)

Originalni tekst