Reditelj Miloš Avramović otkrio je da se treći deo neće zasnivati na tome što je Petar Maraš ušao u politiku, kao ni Baćina kriza.

Dvojica ortaka iz kraja našla su se na vrhu i postala vodeći narko-bosovi na Balkanu, ali njihov sunovrat je neizbežan.

U drugoj sezoni serije “Južni vetar: Na granici” attach su nastavili silaznom putanjom, mnogi iz klana su ih napustili, ali tu nije kraj.

Treći deo priče, koji će se snimati ove godine, doneće konačan rasplet popularne memoir i nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ono što je sigurno, “Južni vetar” nikud ne ide bez svog Baće.

Instagram

 

Naravno, Baća će biti i u nastavku, nema govora o njegovoj smrti. Videli smo da je upao u krizu, sve što im se desilo ga je oslabilo, ali mogu da vam kažem i umirim sve fanove “Južnog vetra” da se Baća vraća jači nego ikad – jasan je reditelj.

Avramović ne prestaje da dobija pitanja vezana za likove, a mnoge je zanimalo da zbog čega je Maraš prevario Sofiju sa Ruskinjom, kao i to kako je njegov otac Lazar preživeo, šta se sve dogodilo kao i šta nas očekuje u novim serijama.

Isto tako, glavno pitane je bilo da li će Baća ostati živ, na šta je Miloš rekao da će ostati živ.

– “Nije mi jasno, da li je Maraš prevario Sofiju?”, glasilo je pitanje, na šta je Miloš odgovorio: “Ljut je na nju”.

Instagram

 

Radonjić Miodrag se oglasio na svom Instagramu on je sa ekipom sa filma otišao na Kosovo i Metohiju, a fanove je obradovala činjenica da će svog omiljenog junaka imati prilike da gleda u nastavku popularne serije. 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst