Šejlu Zonić je javnost zavolela tokom takmičenja, zbog neverovatnih pevačkih sposobnosti.

Nakon dugih devet meseci borbe, bosanskohercegovačka pevačica je odnela ubedljivu pobedu. Tokom takmičenja u „Zvezda Granda“, njen mentor je bila Svetlana Ražnatović, koja je odmah nakon finala, rekla par reči o svojoj takmičarki.

Šejla je i pre ZG pevala po veseljima, a sada se pojavio jedan video sa svadbe, na kojem možemo videti i kako se pevačica ponaša na nastupu, ali i koliko zarađuje.

Foto: ATAIMAGES

 

Naime, ona je pevala na jednom privatnom veselju, a na Instagramu je objavila snimak na kojem se čuje kako maestralno izvodi bosansku pesmu „Grana od Bora“.

Takođe, možemo videti i kako Šejla svojim pesmama, ali i dobrim glasom, pogađa pravo u srce, te ljudi ne žale pare kada je kite. 

Apoenima u evrima, ali i dinarima, gosti su doslovno obasipali Šejlu, a snimak je ponosno podelila i ona, te poručila:

– Svoj repertoar prilagođavam vrsti i karakteru događaja i mnogo sam srećna što živim svoju svrhu, a to je muzika. I naravno, sretna sam što nakon toliko formalnog i neformalnog obrazovanja, toliko godina u svetu muzike, napokon mogu od toga da lepo živim – napisala je Šejla.

Zoki Šumadinac sahranjen uz njegovu pesmu: Prava žurka na groblju, iz zvučnika je treštao ovaj hit (VIDEO)

sledeća vest

Srbija

Svi vinari Šumadije na jednom mestu

Topola

Svi vinari Šumadije na jednom mestu

Kada je reč o šumadijskim vinima, mnogi prvo pomisle na Oplenac i srpsku Toskanu, kako Topolu zovu zbog bogatog vinogorja. Na desetom Festivalu šumadijskih vina ovog vikenda bilo je čak 150 vina i 30 vinarija koje nisu samo iz topolskih sela.

Bitka na Đetinji! Počeo Evropski Kup i Državno prvenstvo Srbije u raftingu (FOTO) Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, sa svojim izazovnim peščanim plažama, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je

Igre reči

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je „dandara“!

Devetati, žvajznuti, šopiti, izbubecati, istamburati, isprangijati, ćaušati, okajdapiti, rebnuti, marisati, devlati, otandariti … Ovako su nekada, a poneko i danas, u Mačvi nazivali udaranje i tuču. Za pijanstvo imaju više od 30 sinonima: naroljati se, nacevčiti, ožderati, naćefleisati, nadžidžiti, naćokati, ušljokati, ukokati…

(VIDEO) Za tri meseca podigli crkvu! Meštani Dulena kod Kragujevca za primer drugima

Originalni tekst