Stojanka Novaković Stoja uživa u ljubavi sa Igorom Jovanovićem.

Pevačica Stojanka Novaković Stoja jedna je od najtraženijih na našim prostorima, ali i u dijaspori gde često nastupa.

Stoja se ostvarila kao pevačica, ali i kao majka, i to vrlo rano. Sina je rodila sa samo 17 godina, ali je otac njenog deteta rano preminuo.

Poslednju deceniju pevačica uživa u skladnom braku sa Igorom Jovanovićem, arhitektom koga ne prikazuje toliko u javnosti.

Foto: Printscreen/Facebook

 

Dugo opstajemo kao supružnici jer smo puni razumevanja jedno za drugo. Rekla bih da su razumevanje, ljubav i poštovanje ono što nas održava sve ove godine. To je recept za mlade ljude koji žele da stupe u bračne vode ako žele da imaju kvalitetan brak, normalan, da imaju svu slobodu ovog sveta i da zaista uživaju u jednom harmoničnom odnosu sa svojim partnerom – rekla je Stoja pre nekoliko godina.

Foto: Printscreen/Facebook

 

Jednom prilikom je ispričala na šta je bila spremna kako je ne bi ostavio.

Zaletela sam se kolima pravo u zid, znala sam da on na to neće biti ravnodušan. Naravno, upalilo je i pomirili smo se. Nisam se povredila, ipak sam tempirala kako ću to da uradim. Oštetila sam auto, ali nije mi žao. Znala sam da će sigurno doći da mi pomogne, a onda ga je čekala zamka: ostajanje kod mene – ispričala je Stoja pre nekoliko godina.

Lom na

sledeća vest

Originalni tekst