Haris i Melina Džinović u poslednje vreme u žiži su javnosti nakon vesti o razvodu, njih dvoje su rešili da stave tačku na brak koji je trajao 22 godine.

Haris i Melina su se venčali 2002. godine, a u braku su dobili dvoje dece, Kana i Đinu.

Iako je došlo do kraha ljubavi, interesantno je osvrnuti se na same početke Melinine karijere.

Naime, bivša supruga pevača, pokrenula je svoj brend elegantnih haljina, čiji naziv je miks njihovih imena, a ona je Džinovića isticala kao njenu najveću podršku. 

– I dalje mi je najdraže što sam supruga Harisa Džinovića iz više razloga. Upravo je on taj koji je dao podršku da „Hamel“ bude tu gde je sada – rekla je Melina jednom, pa naglasila da je njen muž neko vreme donosio poslovne odluke umesto nje. 

Foto: ATAimages

 

– S obzirom na to da sam impulsivna prilikom donošenja poslovnih odluka i nemam životno iskustvo koje Haris poseduje, skoro sve moje poslovne odluke doneo je, na moju veliku sreću, upravo on – ispričala je tada ona. 

Melina je brzo postala prepoznatljiva kreatorka, a njene kreacije su nosile i velike zvezde, kao što su Dženifer Lopez, Olivija Kulpo, Paris Hilton, Ešli Simpson, a ovako je to Melina komentarisala:

Foto: ATA Images

 

– To što se dešava u Holivudu zaista je neverovatno. Nisam imala velika očekivanja, a ispostavilo se da smo napravili pravi bum. Svakako da mi imponuje kada jedna od najvećih modnih ikona današnjice, što Dženifer Lopez svakako jeste, iznova bira moje haljine i dobija sjajne kritike – ispričala je Melina tada za Hello.

Mnogi smatraju da je upravo Haris doprineo njenoj zavidnoj karijeri i da joj je bio potpora kada joj je to najviše trebalo.

Foto: ATA Images

 

Takođe, kuma na venčanju Harisa i Meline je bila Slavica Eklston, bivša supruga direktora Formule 1. Upravo je Slavica viđena kao neko ko je Melini pomogao oko veza u Holivudu i njene karijere tamo. 

sledeća vest

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO – om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO) Da li je Danka Ilić kidnapovana? Dete od dve godine nije moglo samo da ode! (VIDEO) CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u „Info jutru“ govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst