O estetskim intervencijama Dušica je više puta otvoreno pričala.

printscreen instagram

Dušica Jakovljević, voditeljka

Radila sam zube, usta i grudi… Svaka žena se bolje oseća kada na sebi promeni nešto nabolje. Danas imam mnogo više samopouzdanja jer sam zadovoljna sobom. Ako će neko reći da sam izoperisana, pa neka sam. Ne bih mogla da radim na televiziji da nisam zadovoljavala određene kriterijume – kazala je svojevremeno Dušica.

Dušica je nedavno otkrila i da joj smeta kada se upoređuju njene fotke iz prošlosti i sada i da li bi spalila stare fotografije da može.

Printscreen

Dušica Jakovljević, voditeljka

Ima jedna fotografija koja kruži koja je jeziva, jer zavisi sve od ugla kako te neko fotografiše i to je jedna fotografija koja je bila sa neke lokalne televizije, gde ja izgledam katastrofa. Druga je kada sam izlazila iz porodilišta. Ja sam uvek imala lepe zube, ali sam uradila te vinire, usta nikad nisam imala, pa sam to uradila, obrve potpuno drugačije, drugo moje telo se menja. Ne smeta mi, ali svako malo se to potegne kako sam izgledala pre i posle. Ali što ljudi vole da vide sliku na kojoj si ispao loše i onda ide “vidi je rugoba…” Pa, dobro, eto… Sad više nisam. Pa ne bih radila na televiziji da sam bila tako grozna. I šta danas znači biti ružan?! Kao krije se iza tastature i piše da je neko ružan. E, bravo, neka si mi rekao… Ako se neće svađati sa ženama i maltretirati nekoga po komšiluku, vi pišite meni – rekla je Dušica u emisiji “Šou se nastavlja”.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst