Kada pevači veruju u neku kompoziciju, ne pitaju šta košta, pa su spremni da odreše kesu ne bi li bila njihova, a jedna od njih, svakako, je i Ana Nikolić.

Naime, pesma kojom se predstavili na “Beoviziji” 2006. godine, jedan od najvećih pop hitova dve hiljaditih godina, “Romale, romali”, pevačicu je koštala tričavih 30.000 evra. Njoj je pesmu prodao Zoran Kiki Lesendrić koji je i potpisuje, a kako je jednom prilikom roker istakao, zahvaljujući njoj Nikolićeva je u džep strpala astronomskih 300.000 evra.

Pesma “Romale, romali” donela mi je 30.000 evra, a mislim da je u tom trenutku otišla u prave ruke. To nije velika suma ako se uzme u obzir da je Ana Nikolić sa njom zaradila 300.000 evra – kazao je Kiki jednom prilikom.

Foto: ATAIMAGES

Ana Nikolić

Pesma je postala izuzetno slušana, a čitava javnost u Srbiji bila je razočarana što nas nije baš ona predstavljala na “Evroviziji”.

Podsetimo, Ana Nikolić razapeta je poslednjih dana na društvenim mrežama, ali je postala i glavna tema pisanja domaće štampe nakon što je njen nekadašnji saradnik Saša Mirković objavio snimak na kome pevačica moli za novac, dok na njenom licu imamo priliku da vidimo stravične kratere o čijem se poreklu naširoko spekuliše.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst