Frontmen muzičke grupe “Hari Mata Hari” iza sebe ima brak i dvoje djece Damira i Nađu, međutim dvije godine prije nego što je zasnovao porodicu pjevač je dobio još jednog sina za kojeg je tek kasnije saznao.

Hari se, naime, oženio svojom izabranicom Aidom kada je imao 19 godina, a dvije godine kasnije dobili su kćerku Nađu.

U jednom intervjuu on je priznao da je tada bio isuviše mlad i nespreman za ulogu oca, a skoro deceniju kasnije (1994. godine) je u braku sa Aidom dobio i sina Damira.

Međutim, tek kasnije je isplivalo na vidjelo da je pjevač dvije godine ranije (1992. godine) dobio i vanbračnog sina Maka, koji kako mnogi komentarišu veoma liči na njega.Iako su mediji decenijama pisali da je poznati pjevač za sina čuo znatno kasnije, te da je njegov nasljednik bio jedan od razloga za raspad njegovog prvog braka, Maja, majka Maka Varešanovića koja je bila u emotivnoj vezi sa Harijem iz koje se izrodio sin.

Maja je svojevremeno otkrila istinu njihovog odnosa, te istakla da je pjevač od prvog dana znao za svog sina kojeg je i priznao i koji nosi njegovo prezime, te da ju je Hari posjećivao i obilazio, kao i to da su zajedno učestvovali u Makovom vaspitanju.

Mak se oženio 2017. godine, a pjevač je bio glavni organizator venčanja.

(express/alo)

Originalni tekst