Jovan Memedović skoro da nikada ne govori o svom privatnom životu. Poznato je da sa bivšom suprugom, sa kojom je bio u braku do 2014. godine, ima sina i ćerku.

Razvod poznatog voditelja Jovana Memedovića od supruge, koji se dogodio 2014. godine, prošao je bez skandala, a Memedović nikada nije želeo da komentariše ništa s tim u vezi.

– Ne želim da pričam o tome i ne bih voleo da išta objavljujete na tu temu – rekao je tada voditelj za domaće medije.

Jovan i Mirjana su u braku dobili sina Uroša i ćerku Mašu. Njihovu ćerku Mašu znamo sa društvenih mreža. Ona je postala popularna zbog svog jednostavnog načina života, tačnije, Maša često deli videa u kojima pokazuje šta je sve kupila u seknd hendu, ili na buvljaku. Dok sina Uroša i nemamo baš priliku da vidimo, on se maksimalno trudi da se ne eksponira u javosti.

Moglo bi se reći da Uroš za domaću javnost predstavlja enigmu, a između ostalog, nije poznato ni to da li poseduje profil na nekoj od društvenih mreža, zbog čega nismo ni imali priliku da vidimo kako on izgleda. Međutim, sada je voditelj podelio fotografiju sa planinarenja, na kojoj se nalazi i njegov sin Uroš.

Foto: printscreen/Instagram

 

Komentari su se samo nizali, a mnogi su primetili i to da je Uroš isti otac.

Inače, Uroševo ime se u javnosti pojavilo kada se našao u centru incidenta, za koji nije bio odgovoran.

Naime, njega su nepoznati mladići jednom prilikom napali i pretukli na ulici. Kako su tada mediji pisali, u pitanju su bili navijači, kojima je Uroš bio na meti samo zato što je nosio odevni predmet sa oznakom protivničkog kluba. 

Uroš je tada odmah prevezen u Urgentni centar, sa teškim povredama od kojih se, na sreću, oporavio.

Ovako je pre smrti govorila o bivšem mužu: Bojana Janković otkrila sve o odnosu sa reperom iz

sledeća vest

Originalni tekst