Pevačica Dragana Mirković je nedavno obavestila javnost da se razvodi od Tonija Bijelića nakon 24 godine braka, a sada je otkrio gde se nalazi.

Brak pevačice Dragane Mirković i Tonija Bijelića važio je za jedan od najskladnijih na estradi, ali je i njihovoj ljubavi došao kraj.

Toni se ovim povodom nije oglašavao, a dosta se nagađalo gde se nalazi sada, kada više ne živi sa njom.

Bjelić je vratio Instagram profil koji je ugasio neposredno nakon Draganinog saopštenja o razvodu, i odmah objavio fotografiju.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Po svemu sudeći Bijelić se nalazi u Beču, a na pomenutoj fotki se vidi da uživa u kafi, soku i cigari.

Podsetimo, Dragana je prokomentarisala svoj razvod i priznala da joj je jako teško.

Ovo mi je sad jako teško razdoblje, kao i 90-te. Imam jako teško razdoblje, no, kada mi je najteže tada sam najjača – rekla je Dragana za 24sata.hr i obrisala suze.

Preminuo legendarni glumac! Prvi Afroamerikanac koji je dobio Oskara umro u 87. godini, po ovim ulogama ćemo ga pamtiti

sledeća vest

TV

Američki privatni vojni kompleks zarađuje i trlja ruke! Ukrajina je jedna od najzaduženijih zemalja na svetu! (VIDEO) Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO – om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO) Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji „Info veče“ Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst