Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024, uhvatilo je pun zamah, a prenos uživo najvažnijih vesti 11. „radnog dana“, uz obilje zanimljivosti, snimaka, fotografija, utisaka iz reprezentacije Srbije, ali i drugih učesnika, imate priliku da pratite uživo na portalu „Novosti“.

ЕУРО 2024: Албанци и Хрвати опет шокирају свет!

Foto: Profimedia

12.52 – Kad smo već kod jutra, „mladog dela dana“, jedna vest je prilično iznenadila Španiju. Zbog toga što ima „previše mladog fudbalera“. Naime, prema nemačkim zakonima, maloletna lica, ona mlađa od 18 godina, ne smeju da rade posle 20 časova. Taj propis važi i za Nemce, i za strance koji dođu u tu zemlju. Sportistima je dozvoljeno do 23 časa, s tim da do tog trenutka moraju da obave sve procedure i, u bukvalnom smislu, u 23 sata ne budu ni na sportskom objektu. A Španci imaju novu zvezdu fudbala, 16-godišnjeg Jamala, koji je em posle 23 časa ostao na stadionu kada je „furija“ igrala sa Italijom, em će i večeras to biti slučaj, u meču sa Hrvatima. Lokalni mediji kažu da, teoretski, tim Španije može da bude kažnjen i sa globom u visini do 30.000 evra, mada pravnici ističu da je to, stvarno, malo verovatno. Ipak, prilično zanimljiva situacija…

Lamin Jamal, 16-godišnje špansko „čudo od deteta“ / FOTO: Tanjug/AP

12.40 – Ako se po jutru dan poznaje… Zapravo, hteli smo da vam javimo da je ekipa u kojoj su Tadić, Mitrović, Sergej Milinković Savić i ostali momci sa fotografije – opet pobedila na treningu „orlova“. A dosad se dešavalo da kad god oni pobede na poslednjem treningu pred meč, Srbija ne gubi tu utakmicu… 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

12.24 – Nove kalkulacije! Naravno, svi u Srbiji priželjkuju pobedu nad Danskom, ali evo šta treba da se desi večeras (i prekosutra) da čak i bod protiv Danaca „orlovima“ bude dovoljan za prolazak dalje: SRBI, NIJE SVE TAKO CRNO! Evo šta večeras treba da se desi da „orlovi“ otvore vrata raja na EURO 2024

12.05 – Kada smo već kod treninga „orlova“, pogledajte jednu zanimljivu situaciju. Dok je zagrevanje bilo u toku, selektor Dragan Stojković je seo i, tu, na terenu, nešto skicirao. Da li ideje za završnicu treninga, da li neku posebnu varijantu za meč sa Danskom…

12.04 – OZBILjNA SITUACIJA: Evo šta se desilo na početku treninga fudbalera Srbije pred meč odluke na EURO 2024 (VIDEO)

12.03 – Neverovatno šta rade Hrvati i Albanci! Najpre, javili smo vam tokom prepodnevnih sati ovo: SKANDAL NA EURO 2024! Hrvati hitno traže od UEFA da im puštaju ustaške pesme pred meč sa Italijom … ali, to nije bilo sve. Jer, nimalo za Hrvatima ne zaostaju ni Albanci: DOKLE VIŠE? Novi sraman potez Albanaca, UEFA ali i Nemci se crvene od stida (FOTO)

Hrvatski i albanski navijač pokazuju simbol koji koriste zagovornici ideje o velikoj Albaniji / Foto: Profimedia

12.02 – Šta se najvažnije desilo juče? Deseti dan EURO 2024 je doneo prilično zanimljive utakmice, bilo je i istinske drame, a mnogo toga još ste mogli da vidite u jučerašnjem blogu uživo.

12.01 – Ko danas igra? Nastavlja se ovaj „novi“ ritam mečeva „Igramo u isto vreme, takvi propisi!“. I danas, kao i u nedelju uveče, samo dve utakmice – od 21 sat izlaze na teren Albanija – Španija i Hrvatska – Italija. Tabela te, grupe B, pred ovo poslednje kolo izgleda ovako: Španija 6 bodova, Italija 3, Albanija i Hrvatska po 1 (s tim da Albanci imaju bolju gol-razliku od Hrvata, 3:4 naspram 2:5, dok je Italija na 2:2). Podsetimo, za vas smo, na portalu „Novosti“, objavili kompletan raspored utakmica, kako po danima, tako i po grupama (KLIK OVDE). Tu vas očekuju i svi rezultati, kao i linkovi ka izveštajima sa svakog odigranog meča. 

12.00 – Najpre, da vas podsetimo da, ako vas Evropsko prvenstvo u fudbalu zanima, pratite šampionat svakodnevno na posebnoj stranici portala „Novosti“ posvećenoj EURO 2024. Jer već sada tu vas očekuje obilje zanimljivog, ali i važnog materijala. A ovaj blog… on će na jednom mestu, i to u uživo praćenju, objedinjavati sve što se u toku dana bude dešavalo na EURO 2024. 

12.00 – Dobar dan i dobro došli na novi blog uživo portala „Novosti“ posvećen Evropskom prvenstvu! Da ne dužimo previše, svi znamo zašto smo tu – vi zbog uživanja u fudbalu, mi zbog vas, pa… da krenemo!

Bonus video: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, ali kada se čulo „Juriš!“ – nisu se dobro proveli

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Originalni tekst