Ana Nikolić našla se u središtu skandala nakon što je protiv njene volje isplivao snimak sa stravičnim kraterima na licu o čijem se poreklu naširoko spekulisalo, posle čega je svima omiljeno lice domaće estrade postalo predmet zabrinutosti.

Pevačica Ana Nikolić pojavila se na sceni pre tačno dvadeset godina. Seksepilna i vrcava, zagolicala je maštu javnosti stihovima pesme “Januar”, da bi jači pol “dokrajčila” vrelim kadrovima iz kade ispunjene mlekom u spotu za numeru “Hoću da te gledam”.

Na samom početku, mnogo je obećavala i prognozirali su joj blistavu karijeru, pa se već za koju godinu prijavila na “Beoviziju” i zablistala na sceni beogradskog centra “Sava” sa hitom “Romale romali”.

Foto: ATAIMAGES

Ana Nikolić

No, koliko je njena karijera krenula uzlaznom putanjom, toliko se još brže čini se skotrljala na dno. Nakon pauze za vreme koje je postala majka, vatrena Ana se vratila i postala samo senka žene koju je publika poznavala. Najpre je mučila muku s kilogramima kojih se rešila i ponovo postala primer jake i uspešne žene, ali se potom desio žešći pad.

Otkako se razvela od Stefana Đurića Raste optuživali su je da živi život tinejdžerke, a to je, prema pisanju medija, uključivalo alkohol, teturanje na ulici, pa se čak pojavio i audio-snimak na kome “Devojka od čokolade” govori kako je svom bivšem suprugu uništila luksuzni automobil ključem.

Foto: ATAIMAGES

Ana Nikolić

Ni njeni nastupi kojima se povremeno vrati nisu ono što su bili. Nikolićeva je najčešće na sceni dezorijentisana, peva nerazumno, razgovara sama sa sobom, obraća se neprikladno publici.

Poslednji u nizu skandala dogodio se u toku jučerašnjeg dana kada je, doduše protiv njene volje, isplivao snimak Nikolićeve sa kraterima na licu, na kome moli za novac, jer, kako kaže, ima samo 100 dinara u džepu.

Foto: ATAIMAGES

Ana Nikolić

Je l’ ti vidiš da ja imam kratere na licu? Ovo počinje da bude noćna mora. Ovo sama da prekrijem ne mogu – poručila je Ana. 

Ovo pevačicino stanje izazvala je lavinu reakciju i diskusija, a većina se pitala kako je jedno od najlepših lica domaće estrade, žena čije pesme svi vole, dovela sebe do toga da bude “sprdnja” ili pak predmet sažaljenja.

Foto: ATA Images

Ana Nikolić

Bilo je i onih koji su joj u ovim teškim trenucima pružili podršku, pa joj je tako njena nekada bliska prijateljica, a danas ljuta estradna rivalka Jelena Karleuša poslala poruku podsećajući tom prilikom da Anu Nikolić publika obožava, te da je se sećaju samo iz vremena najsjanijih dana.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Isplivao novi potresan snimak Ane Nikolić! U bunilu krivi majku za svoje stanje i odbija pomoć lekara

sledeća vest

Originalni tekst