Na ovogodišnjem Music Week festivalu u Beogradu, pevačica Ema Radujko iznenadila je publiku neobičnim gestom

Ema Radujko nastupila je druga na ovogodišnem Music week festrivalu. Nastup je počela bacanjem ruža u publiku, a onda je krenuo spektakl. Ema je nastupila u upečatljivom kostimu obučena kao kaubojka spremna za rodeo. Na bini je imala i bika kog je zajahala, pa se izazovno uvijala na njemu. 

Foto: Masha Bandjur

 

Publika je ovacijama ispratila Emu, čija je energija je bila neverovatna.

Ema se prisetila prošle godine kada su je gađali flašicama vode na bini, pa je tim povodom ona rešila da baca ruže u publiku i podseti muškarce da trebaju da budu kavaljeri. 

Foto: Masha Bandjur

 

– Muškarci prošle godine ste bacali flašice pune vode na mene, sada ja na vas bacam ruže – kratko je poručila pevačica. 

Emin performans na Music Week festivalu još jednom je potvrdio njen status jedne od najintrigantnijih mladih zvezda na domaćoj muzičkoj sceni.

Teodora kiptala na pomen Eme Radujko: Džehvi sasekla pitanje kad je čula ime rivalke, bes joj virio iz očiju (VIDEO)

sledeća vest

TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma! Rašed Ef Plojević za Informer TV: Ljudi ne mogu ubijati u ime vere, a pogotovo ne u ime islama! (VIDEO) Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu „Otvorenom studiju“ Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

Evo gde je bio terorista pre napada na ambasadu! Da li je i njegova žena bila umešana? (VIDEO)

Live TV

Evo gde je bio terorista pre napada na ambasadu! Da li je i njegova žena bila umešana? (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu „Otvorenom studiju“ Informer televizije govorili su Ninoslav Cmolović, pomoćnik direktora policije, kao i pukovnik Miroslav Španović.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst