Italijanski pop-rok muzičar, pevač i tekstopisac, Eros Ramacoti, će 21. aprila 2023.godine od 21h nastupiti u Štark Areni u organizaciji Hype produkcije.

Inače, kada je u julu 2006. popularni italijanski pevač Eros Ramacoti održao koncert na stadionu Fudbalskog kluba Vojvodina u Novom Sadu, mnogi su pretpostavili da je njegovo gostovanje posveta lepoj Novosađanki Nini Seničar s kojom je bio u emotivnoj vezi. 

Da tu nisu bila samo puka nagađanja i natpisi potvrdila je svojevremeno i sama glumica.

Instagram/Nina Seničar

Nina Seničar

– Niko neće saznati da li je zbog mene održao koncert u Novom Sadu. Dogovorili smo se da ne pričamo o tome. Bilo nam je lepo dok smo bili zajedno. I dalje smo u kontaktu, čujemo se s vremena na vreme. Obavezno me pozove da mi čestita rođendan. Ja sam rođena 11. novembra, on 28. oktobra. Oboje smo Škorpije. Mogu sve najlepše da kažem o njemu. Divan je, pažljiv i tolerantan, potpuna suprotnost stereotipima koje prate velike muzičke zvezde. Ne želim da budem poznata samo kao bivša devojka Erosa Ramacotija. Posedujem dovoljno kvaliteta i dovoljno sam ambiciozna da bih bila poznata kao Nina Seničar, a ne kao nečija devojka – rekla je Nina tada za Gloriu.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst