Epson modeli AM-C400 i AM-C550 predstavljaju najnovija dostignuća u smanjenju tehnologije linijske inkdžet štampe.

Nastavljajući posvećenost uvođenju tehnologije linearnog inkdžet štampe bez toplote u asortiman proizvoda za kancelarije, Epson predstavlja multifunkcionalne štampače AM-C400 i AM-C550 kako bi ponudio bolja rešenja na tržištu A4 štampača. Ovi novi proizvodi nude sve prednosti uštede energije i produktivnosti postojećih Epsonovih inkdžet štampača, ali u manjem, A4 formatu.

Novi modeli proširuju Epsonov postojeći asortiman A4 inkjet štampača i pružaju idealno rešenje za korisnike kojima je potreban veći obim štampanja. Štampači pružaju isplativo rešenje koje je održivo i lako za održavanje.

Zahvaljujući velikim brzinama štampanja i skeniranja (do 55 stranica u minuti za štampanje i 100 slika u minuti za skeniranje), velikim kapacitetima papira i kertridžima sa mastilom visokog prinosa do 31.500 stranica, oba štampača nude poboljšanu produktivnost, dok poboljšani korisnički interfejs ekrana u boji osetljivog na dodir omogućava jednostavan i brz rad.

Putanja papira u obliku slova ‘C’ štedi prostor, a usled toga ovi modeli su među najmanjima u svojoj klasi, što ih čini idealnim za okruženja sa ograničenim prostorom koja zahtevaju izuzetno pouzdane i produktivne štampače.

Jose Sanandres, Epson Europe, rekao je: „Predstavljanjem ovog asortimana popunili smo prazninu u našoj liniji proizvoda i proširili prednosti linearnih inkdžet štampača na čitav asortiman kancelarijskog štampanja.

Osim što proširiju našu AM-C liniju proizvoda, ovi A4 modeli pružaju nove nivoe impresivne produktivnosti koji se mogu uporediti  sa onima kod A3 AM-C modela, sa istim korisničkim interfejsom, ali zauzimaju manje prostora za besprekorno iskustvo.”

Velike brzine štampanja, pouzdanost i kompaktne dimenzije doprinose smanjenju potrošnje energije i stvaranju otpada koji se očekuje od Epson-ovog inkjet štampača bez toplote, dodatno podržavajući agendu održivosti i nudeći validnu alternativu tradicionalnim laserskim štampačima.

Razvijeni korišćenjem tehnologije Epson Open Platform, ovi multifunkcionalni štampači se lako integrišu u postojeću tehnološku infrastrukturu i kompatibilni su sa svim softverskim rešenjima nezavisnih proizvođača.

Post Views: 23

Originalni tekst