Fudbaleri Engleske savladali su kao gosti Republiku Irsku rezultatom 2:0 u meču prvog kola grupe B2 Lige nacija, na debiju Lija Karslija na klupi vicešampiona Evrope.

ЕНГЛЕСКА СЛАВИЛА: Рајс стрелац, није желео да се радује против својих

FOTO: Tanjug/AP

Pitanje pobednika u Dablinu rešeno je u prvom poluvremenu. Deklan Rajs je doveo „gordi Albion“ u 11. minutu.

Fudbaler Arsenala nije želeo da slavi gol jer je u mlađim kategorijama igra za sve selekcije Republike Irske. Strelac prvog gola bio je zatim asistent Džeku Grilišu u 26. minutu za 2:0. Griliš je takođe igrao za mlađe selekcije Irske, ali je za razliku od Rajsa proslavio gol.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

U drugom meču grupe večeras igraju Grčka i Finska. U drugom kolu Irska će ugostiti Grčku, a Engleska Finsku.

U grupi B1 Gruzija je kod kuće deklasirala Češku rezultatom 4:1. Hviča Kvarachelija je načeo Čehe iz penala u 33. minutu, a u 53. minutu je bio asistent Giorgiju Čekvetadžea.   George Mikautadže je u 63. minutu dao treći gol za Gruzine, a četvrti je dao Giorgi Kočorašvili u 66. Rezervista Lukas Kalvah je dao utešni gol za „knedličke“ u 80. minutu. U drugom meču iste grupe kasnije večeras u Pragu igraju Ukrajina i Albanija.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“ 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst