Dejan Milojević, preminuo je u 47. godini, a od košarkaškog trenera i nekada velikog košarkaša oprašta se čitav svet.

ЕМОТИВНО: Даниловић, КСС и Партизан се у Новостима опростили од Дејана Милојевића (ФОТО)

FOTO: KSS

U „Novostima“ se čituljom od nekadašnjeg trenera Mege, košarkaša Partizana i trenera u reprezentaciji Srbije oprostio predsednik KSS, Predrag Danilović, kao i njegov klub, Partizan, ali i Košarkaški savez Srbije.

– Bio je veliki borac, divan čovek i dragi prijatelj. Nije bilo onoga ko Dejana nije poštovao i voleo. Napustio nas je veliki košarkaš, sjajan trener i čovke bez ijedne mrlje, koji je uvek širio samo pozitivnu energiju. Deki, putuj sa svojim večnim osmehom, objavljeno je u čitulji Predraga Danilovića u „Novostima“.

FOTO: Novosti

Od njega se oprostio i KK Partizan.

– S velikom tugom se opraštamo još uvek nesvesni da je sve ovo istina. Ovaj svet si napustio kao čovek koji će biti upamćen bez ijedne mrlje. Čovek na koga su svi mogli da se oslone i neko ko je svojim karakterom bio svetionik mnogim klincima na putu da i oni postanu novi košarkaški idoli… I najveći borci nekada odlaze… Počivaj u miru, poruka je KK Partizan.

Od Miloja se oprostio i košarkaški savez Srbije.

– Srpska košarka je izgubila velikog sportistu, trenera i još većeg čoveka. Uvek raspoloženog i nasmejanog, jedinstvenog i neponovljivog. TUja je velika, neizmerna, naš Miloje će zauvek ostati legenda.  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst