Pop zvijezda Goca Tržan sinoć je održava solistički koncert u MTS dvorani, gdje je proslavila 17. rođendan ćerke Lene koja je mamu pratila iz publike.

Pored Jelene Tomašević i Sanje Marinković, iz publike su je pratili i roditelji kojima je posvetila numeru “Haljina”. Na sceni su joj je pridružile i kolege iz nekada popularnog sastava “Tap 011”, da bi se na kraju koncerta i ćerka Lena popela na binu kako bi mami uručila buket cvijeća. Uslijedio je emotivni zagrljaj, a djevojkama se pridružio i Raša, što je publika pozdravila ovacijama, prenosi Una.rs.

Suprug i saradnik Raša Novaković joj je najveća podrška, kao i ćerka Lena, koja nije željela da izađe pred medije prije koncerta.

“Moja ćerka će biti u publici. Večeras je njen 17. rođendan, namjerno smo ovaj datum odabrali za koncert. Baš danas sam okačila post i napisala ‘Došla sam da večeras proslavimo rođendan, ne da pravimo koncert’. Imajte razumijevanja, ona je tinejdžerka i ne voli da se slika i da bude komentarisana. Trudim se da je sakrijem koliko je to moguće. Dok je bila mala, svuda sam je vukla, nije se pitala mnogo, ali sad se baš mnogo pita. Imala je muzičku želju, biće ispoštovana večeras. Nadam se da ću da se saberem i to odradim kako valja”, dodala je Goca, pa ukratko sumirala svoju karijeru:

“Vrlo intenzivno, kao cio moj život, moja karijera traje 30 godina… prošla sam sve moguće stepenice koje ovaj posao traži, hvala Bogu da je tako. Već prekosjutra idem na Ramštajnov koncert, možda sam zbog toga uzbuđenija”, rekla je Tržanova.

Suprugu Raši je posebno zahvalna.

“Sada ću reći nešto, nadam se da me neće čuti, da se ne uobrazi. To je čovjek koji je na svojim leđima kompletan ovaj projekat iznio, car je ozbiljan, ja ne bih ni trećinu ovoga postigla da mi nije njega. Toliko mu puta dnevno kažem da ga volim, a on u stvari ne zna koliko je to mnogo zapravo. Često to ne pokažem na pravi način, ali moram da mu se zahvalim”, priznala je Goca.

(Express / CDM)

Originalni tekst