Pevačica je posle nastupa na festivalu u Beogradu otputovala na Ibicu, a društvene mreže bruje da uživa u društvu fudbalera.

Ema Radujko je nakon nastupa na „Music week-u“ spakovala kofere i otputovala na Ibicu. Nekoliko objava mlade pevačice na društvenim mrežama bilo je dovoljno da javnost počne da bruji da plavokosa lepotica uživa u društvu fudbalera Nemanje Radonjića.

Foto: Masha Bandjur

 

Oštrom oku korisnika društvenih mreža nije promaklo da su i Nemanja i Ema podelili kadrove sa iste jahte. I pevačica i reprzentativac objavili su snimke sa na kojoj uživalavju sa društvom na Ibici. 

Foto: Printscreen/Instagram/emaradujko

 

Sudeći po tagovima i zajedničkim objavama sa njima su bili i Anastasija Ražnatović i njen suprug fudbaler Nemanja Gudelj. Anastasija je u jednom trenutku snimila Gudelja kako vozi gliser, što je on javno i objavio.

Foto: Printscreen/Instagram/nemanjagudelj

 

Podsetimo, Ema Radujko je jedna od najpoželjnijih mladih devojka sa domaće javne scene, a ni ona nikada nije krila da gaji posebnu ljubav prema fudbalerima. Ona je pre izvesnog vremena bila u vezi sa fudbalerom Urošem Račićem, a vezu je tek nakon raskida potvrdila za medije.

Spektakularno finale Belgrade Music Week-a! Jelena Karleuša, Rasta, Crni Cerak, Lacku, Nikolija, Fox, Surreal i Ema Radujko za kraj - Pokorili Ušće!

sledeća vest

Vesti

Svaka čast Vučiću! Vojni analitičar za N1: Vojska Srbije je danas mnogo bolje opremljena (VIDEO) Bizarni oglas kruži internetom! Sa pokojnicima za 100 evra Nebojša Bakarec: Poslanik SPS Igor Braunović, preti Vučiću?

Politika

Nebojša Bakarec: Poslanik SPS Igor Braunović, preti Vučiću?

Igor Braunović, poslanik SPS, generalni direktor državnog preduzeća „Srbijašume“ već 15 godina, član Glavnog odbora SPS, je 28.6.2024. godine, na Vidovdan, na planini Bobiji, u zapadnoj Srbiji, održao sramni govor na kome bi mu pozavideli Milovan Brkić, Srđan Milivojević, Ćuta Jovanović i Radomir Lazović zajedno. Snimak tog govora Braunović je objavio na društvenim mrežama političkog udruženja „Naša Drina“ čiji je predsednik.

Veliki dan za Republiku Srpsku! Vulin: Trobojka sa grbom Nemanjića i Đurić čestitao praznik Hilu: Poklonio mu skulpturu Karađorđa Petrovića

TV

Amerika ima novi razlog za paniku! Putin sve jači i sve ozbiljniji u rasturanju zapadne hegemonije! Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar! (VIDEO)

Live TV

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar! (VIDEO)

Neki kažu da se posledice istorije ne smiruju ni danas. Libija više nije ona zemlja koja je nekada bila. Neki kažu da je danas bolje, a neki da je mnogo gore. Mejlovi HIleri Klinton su procurili i otkrivena je istina zašto je Gadafi skinut sa vlasti, a to je zato što se suprotstavio dolaru. O tome zbog čega je ubijen Gadafi, u emisiji „Info dan“ govorili su nekadašnji premijer Srbije Nikola Šainović i Darko Obradović, iz Centra za stratešku analizu.

Hrvatska besni na Crnu Goru! Rezolucija o Jasenovcu je politička trgovina! (VIDEO) Srbija je u fokusu svetskih sila zbog svoje vojne neutralnosti! Masovno se vrši izviđanje naše teritorije! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst