Taman kad smo pomislili da se Elektra Elite povukla i smirila, ona je odigrala šah-mat!

Foto: Igor Živković

 

Naime, transrodna pevačica sastala se u Berlinu sa Markom Markovićem, koji se u javnosti proslavio kao bivši dečko starlete Stanije Dobrojević. Oni su sinoć bili uključeni u lajv prenosu na Instagramu gde su komunicirali sa fanovima i odgovarali na pitanja. Marko je, između ostalog izjavio da je Elektra bolja riba od Stanije, te da mu njeno društvo i te kako prija. A druge strane, prostitutka iz Švajcarske u jednom momentu je istakla da da je Marković dobar ljubavnik, da bi ubrzo kazala da se šali. 

Foto: Igor Živković

 

Postavljalo se pitanje otkud njih dvoje zajedno u Nemačkoj jer njihovo poznanstvo nikome nije poznato od ranije, ali oni su fanove ostavili uskraćene za odgovor. 

Foto: Igor Živković

 

Možda je na pomolu nova saradnja, a možda i među njima zaista nešto postoji. 

Transrodna pevačica nije želela da komentariše njihov odnos, pa je u izjavi za medije poručila da će prvim dolaskom u Beograd otkriti šta je u pitanju.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Uskoro stiže drugo dete! Luna otkrila da li će Marko prisustvovati porođaju!

sledeća vest

Originalni tekst