Ana Ćurčić bila je gost emisije “Narod pita” kada je oplela o svojoj bivšoj drugarici.

Ana je bila jako oštra i prosula je paljbu po Mileni Kačavendi. Ćurčićeva je tada otkrila da jedva čeka da ona i njena bivša kuma zamene uloge, da Milena bude u rijalitiju, a Ana napolju. Kako je bivša zadrugarka istakla, u svom tabletu je spremila pregršt zanimljivosti koje će plasirati u javnost kada počne “Zadruga 7 – Elita”.

Povodom Aninih pretnji i optužbi, kontaktirali smo “kumu nacionale” i pitali je za njen komentar. 

– Ja sam krenula u otvoreni rat protiv nje. S obzirom da je u emisiji najavila kako čeka da ja uđem u “Elitu” da bi se oglasila, ja sam je pozvala da priča dok sam tu da mogu i ja neku da kažem. Međutim, ja sam apsolutno spremna. Ana definitivno ne može da obuzda svoju ljubomoru, a ne želi da shvati da je mene narod zavoleo samo zato što sam bila iskrena, otvorena i direktna – otkrila je Kačavenda za Informer.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Ana Ćurčić je takođe rekla kako Milena laže da je prisustvovala tučama između nje i Zvezdana, a Milenin odgovor nas je iznenadio, ona je potvrdila.

– Nisam prisustvovala tuči njihovoj, ja sam dolazila kada ona bude u delovima, ali očigledno da tema više nije Zvezdan, ni fizičko nasilje. 

Milena je onda odgovorila i na Anine tvrdnje kako je lagala njeno dete i uzimala pisma od njega na foru i bez njenog znanja i odobravanja.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

– Pisma nisam uzimala bez njenog znanja. Sve što sam ikada uradila bilo je sa njenim znanjem. To što je ona mislila, dok sam je branila, da može da mi onako pošalje poruku: “Od danas da me niko ne zastupa”, i da traži od mene da se više nikada ne javim novinarima i da se ugasim, e pa to tako ne ide. Ona to definitivno nije znala, ali svakako kada je pozvala da prestanem, ja sam se i dalje obračunavala sa svima i branila je, ali više nisam iznosila nikakve detalje. I iskrena da budem, ono od detalja što sam iznela je mlaka voda. Bila sam vrlo oprezna kako ne bi Zvezdana Slavnića dovela u neki problem, jer on to od mene nije zaslužio. Ja sam nju branila kao žrtvu nasilja, to je bio moj primarni cilj – rekla je Milena Kačavenda za naš portal.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Sve o otkazu Dalile Dragojević:

sledeća vest

Originalni tekst