Ekskluzivno: Snimak razgovora glumice Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića koji je dostavljen tužilaštvu (AUDIO)

U eksluzivnom intervjuu za Insajder glumica Danijela Štajnfeld potvrdila je da je u petak dala izjavu tužilaštvu u kojoj je otkrila da je 2012. godine silovao glumac Branislav Lečić. Razgovor za Insajder snimljen je juče, neposredno pre njenog povratka u SAD.

Jedan od dokaza koji je dostavljen tužilaštvu je i snimak razgovora koji je glumica snimila sa Lečićem nekoliko godina posle silovanja. Kako je rekla za Insajder, pozvala ga je kao deo procesa svog izlečenja od traume koju je preživela. Taj razgovor je snimala. Na ovom originalnom snimku prepoznatljiv je glas Branislava Lečića, a na osnovu sadržaja razgovora jasno je da Lečić događaj nije negirao.

Deo intervju koji su novinari Insajdera snimili sa glumicom Danijelom Štajnfeld biće objavljen tokom dana na našem sajtu.

Branislav Lečić nije odgovorio na pozive, ali ni na poruku u kojoj smo mu naveli da posedujemo snimak razgovora koji je sada u tužilaštvu kao dokazni materijal.

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.

Original Article