Ana Ćurčić odlučila je da podnese čak 28 tužbi protiv bivšeg emotivnog partnera Zvezdana Slavnića, kao i rijaliti učesnika Ivana Marinkovića. Informer je sada došao u posed nekoliko primeraka prvih stranica tužbi koje je Ana podnela protiv Zvezdana i Ivana, a u kojima piše da potražuje odštetu od po 450.000 dinara zbog uvreda, kleveta i nasilja.

Kako je navedeno u tužbama, Ćurčićeva tuži Zvezdana Slavnića zbog uvreda, kleveta i nasilja u rijaliti programu “Zadruga 6” u kojem su zajedno učestvovali.

Foto: Printscreen

 

Ivana Marinkovića je, s druge strane, tužila za uvredu časti pretežno u emisijama u kojima su zajedno gostovali po završetku “Zadruge 6”.

Foto: Privatna arhiva

 

U nastavku su početne strane nekoliko tužbi koje je podnela protiv Ivana i Zvezdana, kao i krivična prijava koju je Ana pokrenula protiv Slavnića:

Iako Ana nije nameravala da podnese tužbe protiv ova dva zadrugara, kako smo saznali, ona se na ovaj korak odlučila zbog toga što ni mesecima nakon završetka “Zadruge 6”, u kojoj je bila učesnik, Zvezdan i Ivan nisu prestali da o njoj iznose laži u javnosti. 

– Zvezdan Slavnić i Ivan Marinković svakodnevno snimaju lajvove na TikToku i ostalim društvenim mrežama, ali i gostuju po TV emisijama, u kojima samo o Ani pričaju! Iznose laži na račun njenog privatnog života, a spominju joj i decu, koja nisu javne ličnosti, niti su ikada bila deo rijalitija. Zbog toga je, kako bi zaštitila njih, ali i sebe, odlučila da podnese krivične tužbe protiv obojice! U tome joj je pomogao Aca Bulić, koji je angažovao najpoznatiju advokatsku kancelariju i ona će je ubuduće zastupati – rekao je dobro obavešten izvor za Informer.

Foto: printscreen

 

Informaciju do koje smo došli potvrdila nam je i Ana Ćurčić.

– Tačno je da sam presavila tabak i da sam tužila obojicu! Ubuduće će se njima baviti nadležni organi jer smatram da je sudnica mesto na kojem treba da se o tome govori, a ne društvene mreže i emisije šou-biza. Moj život nije cirkus da se o njemu raspreda na takav način, i to više nikada i nikome neću dozvoliti – kaže Ana Ćurčić za Informer i dodaje da njih dvojica neće biti usamljeni, već da će se pravnim putem obračunati sa još mnogima.

– Svako ko u “Eliti” bude iznosio o meni neistine takođe će biti predmet tužbi ubuduće! Svesna sam da su neki učesnici ušli u ovu sezonu na konto mog imena i ja im želim dug ostanak i što bolji plasman, ali ako se njihovo učešće bude baziralo na mom liku i delu, moraće da plate. Ja sam bila učesnica prošle sezone, ali ove nisam, i kao neko ko više nije deo javnog života, imam pravo na to da zahtevam privatnost. A posebno na to imaju pravo moji članovi porodice, prijatelji i Aca Bulić, koji je bio moja podrška i još je to – kaže Ana i dodaje da se na ovu temu više neće oglašavati.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Novinari bojkotuju Rastin film! Reper traži 400.000 evra ako samo kadar procuri u javnost, poslao ugovor kojem se svi krste!

sledeća vest

Originalni tekst