EKO Serbia, članica HELLENiQ ENERGY, otvorila je prvu benzinsku stanicu u Smederevu, čime je proširila svoju mrežu u Srbiji na 58 benzinskih stanica. Tim povodom, EKO Serbia je donirala vrtiću „Veseli cvetovi“ 10 prečišćivača vazduha, kako bi deca, koja borave u toj ustanovi odrastala u zdravijoj sredini.

Nataša Vukšić, komercijalna direktorka EKO Serbia, izjavila je: „EKO Serbia nastavlja da širi maloprodajnu mrežu, u skladu sa našim poslovnim razvojnim planovima, održavajući visoke standarde kvaliteta proizvoda i pružajući najbolje usluge našim kupcima. Kao društveno odgovorna kompanija, želimo da doprinesemo razvoju lokalnih zajednica i unapređenju kvaliteta života ljudi. Kako su deca naša budućnost, posebnu pažnju posvećujemo projektima koji omogućavaju njihovo srećnije detinjstvo. Verujemo da će ova donacija vrtiću „Veseli cvetovi“ pomoći da se unapredi briga o zdravlju najmlađih, kao i da polako razvijaju svest o značaju ekologije“.

Vrtić „Veseli cvetovi“ je jedan od 10 objekata predškolske ustanove „Naša radost“ u Smederevu.  Ovaj vrtić ima 14 prostorija u kojima boravi oko 400 dece različitih starosnih grupa. 

„Zahvaljujem se kompaniji EKO Serbia na donaciji, koja će omogućiti da stvorimo bolje uslove za rad vrtića „Veseli cvetovi“. U njemu se realizuje program kreiran da pruži svoj deci jednake mogućnosti za učenje i razvoj. Prečišćivači vazduha doprineće da deca obavljaju aktivnosti u zdravijem okruženju, što je posebno važno imajući u vidu da još uvek rastu i razvijaju se, što ih čini osetljivijim od odraslih ljudi. Takođe, kroz ovu donaciju deca mogu mnogo da nauče i o zaštiti životne sredine i potrebi očuvanja prirode za dobrobit svih nas“, izjavila je Jelena Blagojević, vaspitač i rukovodilac ustanove „Veseli cvetovi“.  

Budući da je ovo prva EKO benzinska stanica u ovom gradu, EKO Serbia kroz donaciju želi da da doprinos zaštiti životne sredine i očuvanju zdravlja ljudi, posebno onih najmlađih. Kompanija EKO Serbia, u skladu sa poslovnom strategijom o energetskoj tranziciji i fokusu na čistije energije i smanjenje emisije štetnih gasova, nastaviće da preduzima različite ekološke inicijative.

Nova benzinska stanica u Smederevu je u skladu sa najsavremenijim tehnološkim, bezbednosnim i ekološkim standardima i u potpunosti prilagođena zahtevima i očekivanjima vozača. Otvorena je 24 sata, nudi kompletan portfolio proizvoda za gorivo, uključujući visokokvalitetna goriva premium kategorije – Diesel Duplo Filtrirani i EKO Racing 100. Takođe, potrošačima je na raspolaganju potpuno modernizovani minimarket Kalipso sa pažljivo odabranim asortimanom robe široke potrošnje, auto kozmetike i EKO motornih ulja, a mogu i da se osveže uz vrhunsku kafu.

Na benzinskoj stanici u Smederevu, kao i na svim ostalim EKO Serbia benzinskim stanicama, potrošači mogu da postanu članovi EKO Smile lojalti programa, koji svaku kupovinu nagrađuje bodovima koji se mogu zameniti za korisne i vredne poklone. Posebne pogodnosti pripremljenje su za mlade nove vozače, koji su svoju prvu vozačku dozvolu dobili u aprilu i koje uz Smile karticu čeka lepo iznenađenje.

Neka vaša vožnja započne sa osmehom!

Post Views: 66

Originalni tekst