Home Iz minuta u minut EDUKATIVNA EKOLOŠKA PREDSTAVA ZA NAJMLAĐE NA ADI CIGANLIJI U OKVIRU KAMPANJE „PLUS ZA...
edukativna-ekoloska-predstava-za-najmladje-na-adi-ciganliji-u-okviru-kampanje „plus-za-planetu-–-promena-pocinje-od-tebe“-kompanije-pepsico

EDUKATIVNA EKOLOŠKA PREDSTAVA ZA NAJMLAĐE NA ADI CIGANLIJI U OKVIRU KAMPANJE „PLUS ZA PLANETU – PROMENA POČINJE OD TEBE“ KOMPANIJE PEPSICO

61
Foto: Promo

U subotu, 1. jula 2023. sa početkom u 11 časova na novobeogradskoj strani Ade Ciganlije, na samom početku šetališta, kompanija PepsiCo, u saradnji sa reciklažnim operaterom, kompanijom Sekopak i uz podršku JP Ada Ciganlija, organizovaće besplatnu, edukativnu predstavu za decu „Sakupljaj svoju ambalažu i nosi na reciklažu“. Predstava u kojoj glavne uloge igraju glumci Boda Ninković, Jovica Tišma i Mirjana Trebinjac, deo je aktivnosti u okviru društveno odgovorne kampanje “Plus za planetu – promena počinje od tebe” kompanije PepsiCo. 

Kao i čitava kampanja, i ova predstava ima za cilj podizanje svesti o važnosti reciklaže, ali i edukaciji najmlađih o zaštiti životne sredine. Glumačka postava će najmlađim sugrađanima na zanimljiv i adekvatan način dočarati značaj ove teme i podstaći svest o ekološkim inicijativama od najranijih uzrasta.

Foto: Promo

Podsećamo, u okviru inicijative „Plus za planetu – promena počinje od tebe“ prikupljaju se plastične flaše na „zelenim punktovima“ postavljenim na Adi Ciganliji, u tržnim centrima (Ušće Shopping Center, Delta City, BEO Shopping Center, Navigator i Ada Mall), kao i ispred hipermarketa Mega Maxi Ada. I ovom prilikom kompanija PepsiCo poziva sve građane u Beogradu da donesu pozitivan izbor, pronađu „zelene punktove“ i ubace iskorišćene plastične flaše.

Originalni tekst