Pevačica Edita Aradinović poštuje ljude bez obzira na nacionalnost i veroispovest, ali kada je u pitanju njena lična verska pripadnost, intrigirala javnost.

Edita je bila članica grupe “Ministarke”. Ona je jednom prilikom tada izjavila da nema problem sa tim da se odrekne svoje vere zbog ljubavi prema tadašnjem dečku koji je pravoslavne vere.

U jednom intervjuu čak je rekla da bi zbog njega prešla u pravoslavlje.

– Svesna sam da ću, kad bude došlo vreme da se udajem, morati da promenim veru kako bih se venčala u crkvi. Neće mi to predstavljati nikakav problem. Za mene postoji samo jedan Bog, bez obzira na to kako se naziva. Smatram da niko nema pravo da mi zamera na takvim odlukama. Da sam nekog obrukala, ne daj bože ubila, ukrala ili tako nešto uradila, onda neka mi sude. Ovako niko nema prava – izjavila je Edita 2016. godine i podigla buru u javnosti, prenosi “Hello”.

Foto: ATAIMAGES

 

Javnost je ovu izjavi zapamtila, a očigledno da je pevačica pričala samo hipotetički.

Mlada pevačica se, međutim, nakon toga nije oglašavala javo o toj temi. Ipak, vere se zbog ljubavi nije odrekla, a brak, ni pred matičarem ni pred Bogom, nije sklopila do danas. Pevačica nikada nije javno govorila o svom ljubavnom životu, te tako mediji nemaju informacije o detaljima pevačicine veze sa tadašnjim momkom, kao ni potvrdu o novoj ljubavi.

Govoreći za jednu bosansku televiziju, negirala je da je prešla u hrišćanstvo.

– Apsolutno to nisam izjavila. Čak su pogrešno napisali ime dečka. Mogu samo da kažem da poštujem svačiju veru, kao i svoju, da poštujem svakog čoveka na ovoj planeti. I to je to, nema nikakve polemike – bila je jasna ona.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Haos u emisiji uživo! Tek što je postala voditeljka

sledeća vest

Originalni tekst