BEOGRAD, 22. februar 2022, (Njuz) – Popularni američki glumac Džoni Dep dobio je na poklon parcelu na Dorćolu na kojoj će sazidati fabriku čokolade, saopšteno je iz kabineta predsednika Vučića.

– Tokom dodele ordena za Dan državnosti, pitao sam Depa šta još želi na poklon jer, realno, zaslužio je više od ordena pošto dolazi u Srbiju već ko zna koji put da se fotografiše sa mnom. Ko iz topa je odgovorio: Parcelu za fabriku čokolade! – otkrio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić – Rekao sam mu da ima jedna lepa parcela tik do Teniskog centra Novak koja zjapi prazna, a okolo niču neke zgradurine tako da tamo može da sazida šta god poželi i da može da bude visoko koliko god hoće. Lično ću mu za koji dan uručiti dozvolu za gradnju, a to će biti još jedna prilika da otvorim još jednu novu fabriku – izjavio je predsednik Vučić.

Džoni Dep je sa oduševljenjem prihvatio predsednikov poklon.

– Čujem da će moja fabrika biti prva fabrika čokolade na ovim prostorima tako da je Vili Vonka spreman da usreći sve građane Srbije koji nikad nisu videli čokoladu – izjavio je popularni glumac – Pošto je parcela blizu reke, taman biste mogli da mi poklonite i neki brod sa kojeg bih mogao da napadam barke i lađe koje plove Dunavom – zaključio je Džoni Dep.

Miroslav Vujović

The post Džoni Dep dobio na Dorćolu parcelu za izgradnju fabrike čokolade appeared first on Njuz.net.

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)