Dženan Lončarević bh. muzičar izbacio je svoju novu pjesmu. Kako svaka priča ima svoj kraj,pjesma „Čuješ li“ finale je trilogije „Piješ, sine“, koja je započeta 2018. godine pjesmom „Piješ, sine“ i spotom za nju, a 2019. godine  nastavljena je pjesmom „Ako pitaš“ i spotom za nju.

Napokon je došao trenutak za kraj priče objavljivanjem pjesme „Čuješ li“ i čini se po komentarima publike najiščekivanijeg spota , jer se na njegovu objavu čekalo pet godina .
„Pjesmu je napisao i aranžirao Vuk Matić i poklonio mi je, što je danas jako rijetko doživjeti od autora. Spot za pjesmu „Čuješ li“ sniman je u Sarajevu, a kasnili smo ovoliko s njenom objavom jer smo željeli da sve ovo prezentujemo na drugi način, ali, nažalost, nemamo vremena ni prostora za to. Nadam se da će se pjesma svidjeti publici i jedva čekam reakcije“, rekao je Dženan povodom izlaska nove pjesme. Režiju i scenario za spot uradio je njegov dugogodišnji saradnik Haris Dubica, kao što je bio slučaj i kad je riječ o dva prethodna spota iz trilogije.

Kako je i sam rekao, Dženan u ovom periodu ima mnogo obaveza, očekuju ga brojni koncerti, a naredni solistički koncert, na kojem će publika uživati i u novoj pjesmi, održat će se u 8. marta u Nišu, a 18. maja u pjesmama ovog fantastičnog vokala uživat će publika u Tuzli, u dvorani „Mejdan“.

(S. Čengić / Express)

Originalni tekst