Pobjednica jedne od prethodnih sezona „Zvezda Granda“ Džejla Ramović naći će se treći put u ulozi člana žirija muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“, a njen glamurozni stajling još na samom ulasku u studio nije mogao proći nezapaženo.

-Volim kada sam na snimanjima, a naručito u ovom šou, jer vlada nekakva lijepa energija, a znam i sa koliko sreće i radosti ljudi gledaju ovu emisiju. Iskreno, ona se gleda i u mojoj kući i uvijek se obradujem kada me pozovu u „Nikad nije kasno“ da budem s tim divnim ljudima – rekla je Džejla.

Lijepa energija i mnoštvo emocija nekada duboko dotaknu, pa čak i rasplaču publiku i članove žirija, što je potvridla i Džejla.

-To je istina. Mnogi nastupi postanu viralni, budu zapamćeni i slušaju se i dan danas. Iščekujem da čujem hoće li još neko proći tako zapaženo – rekla je Džejla, a potom otkrila da li i ona ponekad pusti suzu kada je dotakne neka pjesma.

-Apsolutno. Ja jako često to činim, jer nekako doživljavam muziku na neki poseban način i onda kada se spoje i muzika,te kst i sve to, onda zna da me gane kompletna izvedba. Baš sam danas čula jedan divan demo za jednu divnu pjesmu i bez razmišljanja sam pomislila i rekla „to je to“. Dirnula me je, osjetila sam je i vjerovatno će nekada ona da ugleda svetlost dana. Nisu mi baš krenule suze, ali se javio neki osećaj u grudima koji mi govori da je to prava stvar. Desilo se stvarno to poklapanje emocija– istakla je nekadašnja pobjednica „Zvezda Granda“.

(Express / Grand.nova.rs)

Originalni tekst