Kada se pojavila u „Zvezdama Granda“ Džejla Ramović oduševila je region, koliko svojim anđeoskim glasom, toliko i svjetskom ljepotom.

Vrlo brzo postala je miljenica publike koja je dovela do trijumfa u najpopularnijem muzičkom takmičenju, međutim ko je Džejla Ramović u svoja četiri zida mnogi još uvijek ne znaju.

Zbog toga su mediji, svojevremeno odlučili da saznaju pojedine stvari o Džejli koje nikada nije podijelila sa javnošću.

Šta sebi najčešće zamjeraš?

-Sebi najčešće zamjeram što sam jako tvrdgolava i brzopleta, najčešće u privatnom životu. Tu nekako stalno pravim greške jer u trenutku ne razmišljam glavom. U poslu sam skroz drugačija, dosta razmišljam prije nego što donesem odluku.

S obzirom da se paralelno baviš muzikom i školuješ, koliko ti teško to pada? Kakav si bila đak?

-Iako sam uvijek imala puno obaveza nekako sam uspjela da ih lijepo raspodijelim i budem odličan đak. Sve se može kad se hoće. Snimila sam pjesmu, imala emisije paralelno i ispite, pa sam za pet dana polagala čak jedanaest ispita. Slomila sam se tad! (smijeh)

Šta te najviše nervira kod ljudi, šta im zamjeraš?

-Defintiivno gramatičke i pravopisne greške me uvijek izbace iz takta! I to ne samo kod mojih vršnjaka nego generalno, ne volim to da vidim na društvenim mrežama, posebno kada neko ne stavlja interpukcijske znake. Ja kada zarez ne stavim na pravo mjesto iznerviram se, jer onda rečenica nema smisao kakav treba da ima i kakav sam ja zamislila. (smijeh)

Mnogim javnim ličnostima smetaju negativni komentari na njihov račun, kakva je situacija kod tebe?

-U Goraždu kruže priče o svima i o svemu svakodnevno i u svakom trenutku se nešto priča jer je to mali grad i svi se međusobno znamo. Šta se tačno o meni priča ne znam, ali kad god mi neko priđe da mi isprča nešto ja kažem da me zaobiđe. Naravno da ne mogu svakome da se sviđam i to je nemoguće.

Šta ti je najslabija tačka?

-Hrana (smijeh). Da ispričam jednu stvar koju niko nije znao. Tokom takmičenja sam imala 63 kilograma i bila sam buca, a po završetku „Zvezda Granda“ sam spala na samo 54. Bila sam kost i koža (smijeh) Obožavam da jedem pastu, picu, ma sve što ne valja ja jedem.

(Express/Espreso)

Originalni tekst