U Beogradu je sinoć održana svečana premijera filma Ovuda će proći put, a na količini glamura koju smo videli na crvenom tepihu mogle bi da pozivide i i holivudske zvezde.

Zlatan Vidović i Nina Ognjenović
Zlatan Vidović i Nina Ognjenovićfoto: Antonio Ahel ATAImages

U okviru FEST-a juče se održala premijera domaćeg filma Ovuda će proći put rediteljke Nine Ognjenović.

Glavna rola u ovom filmu poverena je našoj mladoj glumici Jani Bjelici, a ovo ostvarenje već je dobilo dve velike nagrade u Americi.

Crvenim tepihom prodefilovala je cela ekipa filma, a njihovi autfiti bez problema mogu da stanu u red sa onim holivudskim na najprestižnijim filmskim događajima. 

Glumac Zlatan Vidović i rediteljka Nina Ognjenović došli su u potpuno crnoj kombinaciji. Zlatan je imao elegantni sako, košulju i pantalone, dok je kod Nine u prvom planu bio kaput. 

Eva Ras
Eva Rasfoto: Antonio Ahel ATAImages

Na premijeru je došla i jedna od naših najstarijih glumica, čuvena Eva Ras

Bojana i Olivera
Bojana i Olivera foto: Antonio Ahel ATAImages

Pojavile su se i Bojana Đurašković i Olivera Vitorović, ali ipak je zvezda večeri bila glavna glumica u filmu – Jana Bjelica. 

Jana Bjelica i njena haljina su bile u centru pažnje
Jana Bjelica i njena haljina su bile u centru pažnje foto: Antonio Ahel ATAImages

Jana je došla u minimalističkj kombinaciji. Obukla je veoma elegantnu tamno zelenu top haljinu, koju je upotpunila sa malom crnom torbom, kao i veoma upadljivom ogrlicom i narukvicom.

Jana i David
Jana i David foto: Antonio Ahel ATAImages

Završni detalj bile su crne sandale. Jana je izazvala niz pozitivnih kritka sa svoj izgled na jučerašnjoj premijeri. 

Sa njom je bio i producent David Jovanović, koji se opredelio za sportsku eleganciju. Uz sako i pantalone, opredelio sa za crvenu majicu i bele patike.

Originalni tekst