Autor: Informer.rs/D.G.

25.06.2024

23:14

Džehva ponovo odbila da priča o dečku košarkašu:

ATAIMAGES/instagram

Estrada

Mlada pevačica ostala je pri stavu da u javnosti ne pominje svoju vezu.

Teodora Džehverović nedavno je na svadbi svoje menadžerke Sandre uhvatila bidermajer, a kako je u vezi sa slovenačkim košarkašem mnogi smatraju da bi zaista mogla uskoro da „stane na ludi kamen“. O svom dečku Maticu Rebecu i njihovoj vezi pevačica odbija da govori u javnosti.

Foto: printscreen/Tv Pink

 

Ništa drugačije nije bilo ni večeras u emisiji Ognjena Admižića. Tokom rubrike „Teško pitanje“ voditelj je pitao Teodoru kak su se njih dvoje smuvali, ali ona je ponovo odbila da odgovori. Ognjen je pitao da li se ona stidi svog dečka kad ne želi da govori o njemu.

Foto: Printscreen You Tube

 

 Neću da ti pričam ništa, maler neki da me tera! Nijednog momka se ne stidim, nije stvar u tome, ne želim ništa da pričam – izričita je bila Džehverovićeva.

Teodora je nedavno objavila album i organizovala promociju novih pesama na kojoj se slovenački košarkaš nije pojavio. Međutim, nekoliko dana kasnije pevačica je snimljena na košarkaškoj  utakmici tokom koje diskretno bodrila svog dečka.

PROČITAJTE JOŠ

Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected].

PAPARACO Džehva bodrila Matica Rebeca tokom meča protiv Crvene zvezde: Došla golog stomaka, a sve vreme se krila iza kačketa (GALERIJA)

sledeća vest

Originalni tekst