Misteriozni muškarac, koji nedoljivo podseća na Dragana J. Vučićevića, ludo se provodio u noćnom klubu, a u prilog tome govore i kadrovi koje je zabeležio pevačicin muž.

Pevačica Marija Mikić i njen suprug Jovan Pantić, nedavno su bili na Mikonosu, a tom prilikom su uživali i u noćnom provodu. 

Foto: ATA Images

 

Marija i Jovan su se ludo provodili u jednom klubu, gde su ugledali muškarca koji neodoljivo podseća na glavnog i odgovornog urednika Informera, Dragana J. Vučećevica.

Jovan je brže bolje izvadio telefon i usnimio misterioznog muškarca u šarenoj košulji, koji je igrao sam, izolovan od svih, a sudeći po kadrovima, bio je najveseliji u klubu. 

Njih dvoje su bili presreći što vide poznato lice na ostrvu, pa su poleteli da se jave Draganu, ali su na kraju shvatili da to zapravo nije on. 

Celokupna situacija je nasmejala glavnog i odgovornog urednika Informera, koji u šali rekao da je bio na Mikonosu, iako nikada zapravo nije bio tamo. 

Foto: Dejan Milićević

 

– Bio sam na Mikonosu, a nikada nisam bio na Mikonosu – rekao je Dragan J. Vučićević. 

Za ono što se borio godinama, uništeno za par minuta! Vladimir Tomović objavio stravičan snimak kako mu oluja razara kompleks! (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst