DVOJE dece oteto je iz jednog restorana u Danskoj nakon što su sa ocem došli da gledaju vatromet.

ДВОЈЕ ДЕЦЕ ОТЕТО ДОК СУ СЕДЕЛИ СА ОЦЕМ У РЕСТОРАНУ: Драматичне сцене у Данској, истражитељи одмах кренули у потеру

Foto Tanjug/AP

Stefan Hansel (49) je sa decom mirno sedeo u restoranu i čekao početak vatrometa nakon što su ga dva otmičara napala i decu ubacila u dva autmobila.

Istražitelji su odmah krenuli u poteru, a bile su obaveštene i vlasti u Nemačkoj zbog sumnje da će otmičari krenuti preko granice.

Inače, oba automobila su bila registovrana na nemačke tablice.

Kako prenosi Bild, oteti dečak Teodor (10) i devojčica Klara (13) su deca poznate vlasnice jednog restorana u Danskoj koja je u vezi sa TV legendom Gerardom Delingom (64).

Majka Kristina nema kontakt sa decom nakon razvoda sa njihovim ocem Stefanom.

Za sada ni nemačke ni danske vlasti ne znaju gde se dvoje dece nalaze.

(Telegraf/Bild)

BONUS VIDEO: KRZNENI ČLAN RUSKE ARMIJE –  Pas Žužik pomaže protivvazdušnoj jedinici ruske vojske

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

90 DANA BEZ ODGOVORA: I dalje nema rezultata obdukcije za Stefana, Bojana i Igora - Priština i dalje krije kako su ubijeni Srbi u Banjskoj

90 DANA BEZ ODGOVORA: I dalje nema rezultata obdukcije za Stefana, Bojana i Igora – Priština i dalje krije kako su ubijeni Srbi u Banjskoj

PUNIH 90 dana prošlo je od tragedije u Banjskoj, 24. septembra, kada su u sukobu sa takozvanom kosovskom policijom stradala trojica Srba – Stefan Nedeljković (31) iz Zvečana, Igor Milenković (50) i Bojan Mijailović (30) iz Leposavića. Stefan, Igor i Bojan sahranjeni su nakon šest dana agonije kroz koje su prošle njihove porodice. Međutim, njihova agonija tog dana nije završena – tri meseca kasnije, oni i dalje ne znaju kako su stradali njihovi najmiliji – rezultata obdukcije ubijenih Srba još uvek nema, a nema ni naznaka da će ih uskoro biti.

27. 12. 2023. u 07: 00

Originalni tekst