Pevačica Katarina Sotirović i njen bivši suprug su se venčali nakon četiri meseca veze, a iz njihove 14-godišnje ljubavi su se rodili Julija i David.

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Pevačicu Katarinu Sotirović zavoleli smo u grupi “Koktel bend”, a publiku je osvojila svojim šarmom i lepim glasom.

Osim po muzičkoj karijeri, pevačica je bila jedno vreme u žiži javnosti zbog braka sa poznatim, bivšim košarkašem Aleksandrom Rašićem

On je svoju karijeru počeo u Šapcu, gde je i rođen, a tokom nje je igrao u turskim, ruskim i nemačkim košarkaškim klubovima.

U periodu 2008. godine je igrao i za Partizan, a u periodu od 2010. do 2013. godine je nastupao i za srpsku košarkašku reprezentaciju.

Igračku karijeru je završio u rumunskom klubu Kluž.

Ljubavna priča pevačice i košarkaša je trajala 14 godina i imala je uspone i padove, dva venčanja i dva razvoda.

Katarina i Aleksandar su se venčali 2007. godine. Dobili su ćerku Juliju, a 2010. godine su se razveli. 

Međutim, kasnije su se ponovo venčali, a 2016. godine su dobili i sina Davida.

Sve je bilo idilično, ali je javnost iznenadila vest da su ipak odlučili da se definitivno razviđu. 

Katarina i Aleksandar imaju dvoje dece,  Juliju i Davida.
Katarina i Aleksandar imaju dvoje dece, Juliju i Davida.foto: Antonio Ahel/ATAImages

U junu smo se definitivno razišli nakon 14 godina zajedničkog života. Odluka da se raziđemo došla je u trenutku kada smo shvatili da ne želimo da se decenijama „razvlačimo“ u nekim lošim emocijama. Bolje sada nego kasnije. Sve smo probali i sve smo pokušali, ali smo na kraju shvatili da smo ovako – najbolji. Sale je divan čovek i divan otac, i mi se mnogo volimo, ali shvatili smo da kao par ne funkcionišemo. Mi se družimo i viđamo, o svemu se dogovaramo – otkrila je pevačica u emisiji Kec na jedanaest.

Kako je izjavila tada, sada potpuno razume izjave koje kruže među poznatim ličnostima u Americi, kad se neko rastane “zbog nepremostivih razlika“.

– Mi naše zaista nismo uspeli da premostimo – rekla je ona. 

Katarina je ispričala da su sve pokušavali i da su iscrpeli sve pokušaje da opstanu i kada su videli da su “sve lošiji jedno prema drugom”, rešili su da je kraj. 

– Za razliku od toga kako smo se venčali, posle četiri meseca veze, ludi od zaljubljenosti i usijanih glava, odluku o razvodu doneli smo hladno i smireno – ispričala je svojevremeno pevačica za Gloriju.

Jedno vreme su i nakon razvoda živeli zajedno, a Katarina se jednom prilikom u emisiji “Grand magazin” našalila da žive kao Mića i Vera iz serije “Ljubav, navika, panika”.

– E tako Sale i ja sada, živimo zajedno oko 3 meseca. Svi nas pitaju Jeste se pomirili?, ja kažem da nismo, nego čovek treba da se preseli u svoj stan, a taj stan se renovira od parketa do plafona i dok se sad sve to ne završi on je kod nas. Kažem mu: “Gde ćeš sad po stanovima, mi smo porodica još uvek bez obzira što smo razvedeni” – 

Originalni tekst