Pjevačica Jelena Gerbec razvela se od svog supruga Vladana, a nakon toga ipak je došlo do pomirenja pa se ponovo udala za njega.

Ipak kada ni drugi put nisu pronašli zajednički jezik i sačuvali brak, razveli su se i drugi put.

Kako je pjevačica navela čak i poslije drugog razvoda njih dvoje su ostali u prijateljskim odnosima.

– Mislim da nisam jedina, stvarno sam dosadila više i Bogu i narodu. Razvela se, pomirila se, razvela se, ali nisam jedina. Evo na primjer Kristina Bekvalac je prošla isto kao i ja, ali ne zna se to. Šta da se radi, dali smo još jednu šansu, ali nije uspjelo, bitno je da su nam djeca živa i zdrava – rekla je ona i otkrila u kakvom je sada odnosu sa bivšim suprugom.

– Mi smo u super odnosima kao i prvi put, već smo prošli kroz sve to. Sada je nama lakše, djeca su dobro, to je najvažnije.

Jelena dodaje da joj ljubav trenutno nije u prvom planu, već je fokusirana na neke druge stvari, ali ne isključuje mogućnost da će se ponovo zaljubiti.

– Kako bi Ceca rekla „Za sreću mi ne treba muškarac“. Stvarno tako mislim, i prvi put sam bila sama, ako bude, bude. Nije mi to prioritet u životu, fokusirana sam na djecu, na posao i nekako ni to nije bitno. Ovako mi je sada super – rekla je Jelena za medije.

(express/srbijadanas)

Originalni tekst