Pjevačica Jelena Karleša je rekla da neće da da razvod svom suprugu Dušku Tošiću, iako njihov brak ne funkcioniše.

Podsjetimo, Karleuša je za Božić prošle godine Duška prijavila za nasilje u porodice, nakon čega su se jednom sreli i na sudu. Detalji njihovog ishoda nije poznato javnosti.

– Duško Tošić me je iznervirao pa sam morala da ga kaznim jednim postom, ali nismo se razveli. Papirološki se nismo razveli i živimo u istoj kući i dalje. Specifični su odnosi, ne znam kako da se izrazim, a da me opet ne pozove njegov advokat. Tužno je to što uopšte pominjem njegovog advokata, ali reći ću jednu veliku istinu i tu ću staviti tačku. Duškov život nema smisla bez mene. To je jedna velika istina. On ne postoji bez mene. Jako lijepo sa djecom živimo i dalje u naša četiri zida. Mama i tata ne funkcionišu. To je tužna priča svakog drugog bračnog para u Srbiji. Brak kao institucija propada prvenstveno zbog nepoštovanja muškaraca prema ženi, to je nažalost jedna velika istina – kazala je Karleuša.

– Kada je riječ o ocu, to je figura koja mora da postoji. To je jedan od razloga zašto moj brak sa Duškom traje i opstaje. Ja ne želim da moja djeca budu djeca razvedenih roditelja – rekla je Jelena Karleuša.

(express/republika)

Originalni tekst