Bivši fudbaler Duško Tošić godinama pre upoznavanja Jelene Karleuše gajio je simpatije prema regionalnoj muzičkoj zvezdi.

Višemilionska imovina Jelene Karleuše i Duška Tošića konačno je podeljena, s obzirom na to da je nekadašnji emotivni par sklopio sporazumni razvod.

Ljubavna priča najpoznatijeg para u Srbiji godina intrigira čitavu javnost, a JK je jednom prilikom otvoreno govorila o mladalačkim ljubavima, kada je podelila i neverovatnu priču o Duškovim simpatijama, koje je u mladosti gajio upravo prema njoj.

Foto: ATAIMAGES

 

Kako je rekla, fudbalerova soba bila je oblepljena njenim posterima, koji je čitavo svoje odrastanje maštao o sedam godina starijoj muzičkoj zvezdi.

Sa 16 godina prešao je u OFK „Beograd“. Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK-a da je ta sobica, u kojoj je on živeo, bila oblepljena mojim posterima.

Na kraju balade, on se oženio ženom sa postera i napravio joj dvoje dece. To je divna, dirljiva priča – otkrila je JK svojevremeno.

Ekskluzivni Informerov paparaco Jelene Karleuše u toplesu pogledajte OVDE.

Luksuz na ivici razuma! Informer u vili koju je JK iznajmila za 40.000 evra: Pogledajte gde se diva baškari sa ćerkama (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst