Dušica Jakovljević operisala je nos u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Voditeljka “Zadruge” kaže da se uplašila pred intervenciju, a dodala je i da je nekoliko puta odlagala zahvat:

Operisala sam nos i napokon ću moći normalno da dišem. Imala sam ogromne probleme zbog devijacije. Bila sam uplašena, ali i veoma emotivna jer nisam mogla da verujem da je napokon došao taj dan. Dugo sam odlagala intervenciju, taman kad bih zakazala operaciju, razbolela bih se i tako ukrug… – kaže Dušica i dodaje da je zahvalna timu lekara koji su o njoj brinuli:

Foto: prinstscreen

 

Doktor Dragan Milivojević je jedan ozbiljan car. Svi su bili uz mene i trudili su se da mi olakšaju boravak u bolnici. Znala sam da operacija nije nimalo prijatna, ali sam sebe ubedila da ne treba da se stresiram. Smučili su mi se bolovi koje sam imala u nosu i to što nisam mogla lepo da dišem i pričam, a samim tim ni da vodim emisiju. Bila sam jedna preplašena grlica kojoj je bilo muka od svega, a sada ću imati jedan od najlepših noseva na svetu.

Foto: instagram prntscreen/dusicajakovljevic

 

Ovo je Dušici peta intervencija na nosu:

Operisala sam sinuse, a devijaciju je trebalo još u novembru. Zapravo, tada sam krenula s intervencijama koje sam tek sada nastavila zbog televizijske sezone. Nisam bila u prilici zbog količine posla da se posvetim zdravlju. Odlagala sam mesec po mesec i tako dođosmo do kraja “Zadruge”. Da sam te nehirurške intervencije završila tada kada je trebalo, imala bih ih dve-tri, a sada mi je ovo peta!

Dušica je ovog meseca planirala da ide sa ćerkom Anđelom i sinom Ognjenom na more, ali je odložila put zbog intervencije. Dogovorili su se da odu na odmor kada se ona oporavi.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst